ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Κόλπο γκρόσο με Χίλιεμαρκ

Ο Παναθηναϊκός "ψήνει" την απόκτηση του κεντρικού μέσου της εθνικής Σουηδίας, Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Μια μεγάλη κίνηση στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου.
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποσπάσει το "ΟΚ" της Τζένοα για τον μονοετή δανεισμό του 25χρονου χαφ, ενώ θα διατηρήσουν και την οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 18 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτίκο συγκρότημα της Σουηδίας πήγε στην Τζένοα από την Παλέρμο, αλλά δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να δοθεί η συγκατάθεση των Ιταλών για να "σφραγιστεί" το deal.

Ο Χίλιεμαρκ έχει περάσει απ'όλες τις "μικρές" εθνικές Σουηδίας και αποτελεί βασικό στέλεχος της τωρινής των ανδρών, έχοντας πολύ μεγάλες πιθανότητες να αγωνιστεί στο επερχόμενο Μουντιάλ, εφόσον ο ομάδα του προκριθεί στην τελική φάση.

Σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο ο Χίλιεμαρκ αναμένεται μέχρι αύριο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code