ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλείνει Οριόλ ο Ατρόμητος, κοντά και σε Ουάρντα

Το φετινό μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Ατρόμητο δε λέει να σταματήσει, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας κινήθηκαν για να αναπληρώσουν το κενό του Κατράνη και όπως όλα δείχνουν έχουν συμφωνήσει με τον πρώην αριστερό οπισθοφύλακα της Μαγιόρκα, Οριόλ. Για ενδιαφέρον και για τον Αμίρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ, του οποίου ο δανεισμός στη Φεϊρένσε είχε χαλάσει, κάνουν λόγο οι πληροφορίες.

Ο 31χρονος Οριόλ έχει μείνει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα, στην οποία αγωνιζόταν, στο επίπεδο της Segunda Division από το 2015. Στην καριέρα του έχει περάσει και από Βιγιαρεάλ, Οσασούνα, Μπλάκπουλ και Ραπίντ Βουκουρεστίου. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων τα έχει βρει σε όλα με τον Οριόλ, ο οποίος αναμένεται προσεχώς να περάσει της ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ατρόμητο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ουάρντα, ο Ατρόμητος το "παλεύει", έχοντας εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, για μονοετή δανεισμό. Το θετικό είναι ότι υπάρχει άριστη συνεννόηση μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που είχε διαφανεί και από τον διπλό δανεισμό των Χατζηισαΐα και Γιαννούλη που προηγήθηκε φέτος το καλοκαίρι. Ωστόσο ο Αιγύπτιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ψάχνει κυρίως ομάδες από το εξωτερικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code