ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Υπέγραψε στη Σεντ Ετιέν ο Κατράνης

Με τη συμφωνία επί όλων των όρων να έχει επιτευχθεί από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, απέμεναν μόνο τα διαδικαστικά
για να γίνει ο Αλέξανδρος Κατράνης και επίσημα παίκτης της Σεντ Ετιέν. Αυτά ολοκληρώθηκαν πρίν απο λίγη ώρα και έτσι ο νεαρός αριστερός μπακ είναι και με τη "βούλα" κάτοικος Γαλλίας.

Πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του Κατράνη, ο οποίος κατάφερε με την αξία του, μετά από έναν χρόνο επαγγελματικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα του Ατρομήτου, να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με μια παραδοσιακά δυνατή ομάδα της Ligue 1.

Ο Έλληνας άσος, αφού επέλεξε το νούμερο 3 για τη νέα του φανέλα, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση και ανέφερε πως έχει ακούσει τα καλύτερα από τον πρώην αμυντικό των "στεφανουά" και συμπαίκτη του στον Ατρόμητο, Στάθη Ταυλαρίδη:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να βοηθήσω τη Σεντ Ετιέν να επιτύχει τους στόχους της. Είδα video στο ίντερνετ και μίλησα με τον Ταυλαρίδη για την ομάδα. Μου περιέγραψε την τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Κάποιες φορές είναι ακόμη πιο καυτή κι απ' αυτή των ελληνικών γηπέδων".

Όσο για τους Περιατεριώτες, θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 800.000 ευρώ, ενώ θα διατηρήσουν και ποσοστό μεταπώλησης 15% για τον ταλαντούχο άσο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code