ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άμα δεν μπορείς κάτσε σπίτι!













Κλήρωση για πολλά κότσια η χθεσινή του Ολυμπιακού, θα κληθεί να αντιμετώπισει τις Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπορτινγκ Λισαβόνας στον 4ο όμιλο του UEFA Champions League.

Ας τα πάρουμε πιο αναλυτικά. Πάντα πρέπει να κοιτάμε τα θετικά και τα αρνητικά σε κάθε κατάσταση και η χθεσινή κλήρωση δεν αποτελεί εξαίρεση. Στην τελική άμα φοβάσαι τις μεγαλύτερες ομάδες κάτσε σπίτι ή πήγαινε στο Europa League, το Champions League ονομάστηκε έτσι γιατί εκεί συγκαταλέγονται ομάδες μεγαλύτερης δυναμικότητας, σε αυτούς που τους κοιτάνε όλους στα μάτια χωρίς φόβο, γιατί ξέρουν ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στο τέλος θα πάρουν το χειροκρότημα, επειδή πάνω απ' όλα υπάρχει σεβασμός.

Στον αγωνιστικό τομέα, η Μπαρτσελόνα έχασε ένα μεγάλο "αστέρι" της το καλοκαίρι που ακούει στο όνομα Νειμάρ. Ο Βραζιλιάνος στο άκουσμα των 222 εκ. € ετοίμασε βαλίτσες για το Παρίσι και την Paris Saint-Germain, με τους Παριζιάνους να έχουν πλέον στο ρόστερ τους την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι Καταλανοί προσπαθούν να καλύψουν το κενό με τα ονόματα των Ντεμπελέ και Ντιμπάλα να βρίσκονται ψηλά στην λίστα μετά το "ναυάγιο" της υπόθεσης Κουτίνιο. Δεν ξεκίνησε καλά τις επίσημες υποχρεώσεις της χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια τον τίτλο του Ισπανικού Super Cup από την μισητή Ρεάλ Μαδρίτης με συνολικό σκορ 5-1 (ήττα 3-1 εντός και ήττα 2-0 εκτός) και δεν δείχνει να έχει "ορθοποδήσει" ακόμα. Έχει κρατήσει το περσινό ρόστερ με την μοναδική μεταγραφή μέχρι στιγμής να είναι αυτή του Paulinho από την Κινεζική Γκουανζού.

Η Γιουβέντους μοιάζει σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι με "στόχο" και φέτος το πολυπόθητο τρόπαιο του Champions League. Απέκτησε τους Σέζνι, Ματουιντί και Ντάγκλας Κόστα "χτίζοντας" ένα ισχυρό σύνολο ενόψει μιας απαιτητικής χρονιάς. Έχασε το Ιταλικό Super Cup από την Λάτσιο με σκορ 3-2, σε ένα παιχνίδι με τρομερό φινάλε που ενώ κατάφερε και ισοφάρισε στο 91' σε 2-2, δέχτηκε το 3ο γκολ στο 93' και έτσι άφησε να "φύγει" ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Η Σπόρτινγκ θεωρείται η πιο εύκολη ομάδα του ομίλου, ωστόσο μόνο ήσυχοι δεν θα πρέπει να είναι στο λιμάνι. Οι Πορτογάλοι μετράνε ένα μπάτζετ 195 εκ. €, διαθέτοντας ένα εξαιρετικό ρόστερ με ποδοσφαιριστές όπως οι Ρουί Πατρίσιο, Ματιέ, Μπρούνο Σέζαρ κ.τ.λ. Ποδοσφαιριστές με "βαριά" βιογραφικά και γνωστή ευρωπαϊκή αξία. Στα Play Off του Champions League απέκλεισαν την FCS Bucharest με συνολικό σκορ 5-1 (0-0 εντός και 5-1 εκτός  (!)), ενώ στο πρωτάθλημα έχουν 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες χωρίς να δεχτούν γκολ και έχοντας σκοράρει 8.

Πρωταρχικός στόχος των Πειραιωτών είναι η πρόκριση στο Europa League με βάση των δεδομένων της κλήρωσης, όμως όπως λέει ο λαός "μπάλα είναι και γυρίζει" και οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν να πιστεύουν σε μια ονειρική πρόκριση στους 16.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code