ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Ο Γουέστμπρουκ δεν υπογράφει με τους Θάντερ γιατί μπορεί να φύγει"


Ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν αναλυτής του Fox Sports, Νταγκ Γκόντλιμπ υποστήριξε πως δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τον MVP της φετινής σεζόν να συνεχίζει την καριέρα του μακριά από την Οκλαχόμα.

«Γιατί δεν συζητάμε για το γεγονός ότι ο Γουέστμπρουκ δεν έχει υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τους Θάντερ; Θα μπορούσε να λάβει 217 εκατ. δολάρια για τα επόμενα πέντε χρόνια. Δεν υπάρχουν ούτε καν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Για ποιο λόγο δεν υπογράφει; Κατάγεται από το Λος Άντζελες, ο αγαπημένος του παίκτης είναι ο Κόμπε και οι Λέικερς έχουν χώρο για δύο μάξιμουμ συμβόλαια το 2018. Δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα πάει εκεί, αλλά εφόσον είναι χαρούμενος στους Θάντερ και μπορεί να υπογράψει επέκταση, γιατί δεν το κάνει;» ήταν τα λόγια του γνωστού αναλυτή.
Όσο κι αν ταράζει τα λιμνάζοντα νερά του NBA αυτή η δήλωση, ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια προσωπική εκτίμηση και ότι ο ίδιος ο Γουέστμπρουκ δεν έχει φανερώσει σημάδι φυγής από τους Θάντερ. Εξάλλου μετά την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ, ο Ράσελ είναι αυτός που κράτησε την ομάδα ζωντανή. Τέλος, αξίζει να θυμηθούμε τη διαφήμιση που είχε πρωταγωνιστήσει ο 29χρονος γκαρντ, όπου μιλάει αυτός και οι συμπολίτες του για την αφοσίωσή του στην Οκλαχόμα Σίτι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code