ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

AEK : Ταξίδι ανατροπής στην Ρωσία !

Η αποστολή της ΑΕΚ έφθασε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο Ελευθέριος Βενιζέλος για το προγραμματισμένο ταξίδι στην Ρωσία.
Εκεί θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε έναν αγώνα ρεβάνς αυτού της Αθήνας στον οποίο η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 0-2. Συνεχίζει να ονειρέυεται όπως χαρακτηριστικά είπε ο προπονητής της Μανόλο Χιμένεθ . Μένει λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί αύριο το βράδυ (20.00 , τηλεοπτική κάλυψη μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ) στην Μόσχα .

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ : 
«Θα πάμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε ότι μπορούμε. Εξαρτάται από το πώς θα πάει η αναμέτρηση, εμείς θα προσπαθήσουμε ν α πάρουμε την πρόκριση. Στο πρώτο ματς μας αιφνιδίασαν, κυρίως λόγω έλλειψης συγκέντρωσης στις στημένες φάσεις. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα».
Όσον αφορά την ενδεκάδα : «Η δουλειά των ΜΜΕ είναι να συλλέγετε πληροφορίες, να κάνετε αναλύσεις και να λέτε τις απόψεις σας. Δική μου δουλειά είναι να επιλέγω τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα και θα αποτελείται από τους παίκτες που είχαν την καλύτερη εικόνα στις προπονήσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code