ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Μονόδρομος" οι 3 βαθμοί















Πλατανιάς και Ξάνθη έρχονται αντιμέτωποι σήμερα  (26/8 19.15 NOVASPORTS) στα Περιβόλια με τις 2 ομάδες να θέλουν να "σπάσουν το ρόδι" από την 2η αγωνιστική.

Οι Χανιώτες αντιμετώπισαν εντός έδρας τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική αποσπώντας ισοπαλία με σκόρ 1-1.Οι Χανιώτες δείξανε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο αν και βρέθηκαν πίσω στο σκόρ έπειτα από ολιγωρία της άμυνας  στο 72'. Η ισοφάριση ήρθε 6 λεπτά αργότερα με τον Κοροβέση. Θα μπορούσαν να "κλέψουν" την νίκη στο 85' όμως ο κρ.Παπαπέτρου έδειξε λανθασμένα επιθετικό φάουλ επάνω στον Βλαχοδήμο στερώντας έτσι μια υποτιθέμενη νίκη της ομάδας από το Μάλεμε στην πρεμιέρα.

Οι "ακρίτες" από την μεριά τους δεν μπόρεσαν να πάρουν τους 3 βαθμούς εντός έδρας απέναντι στην "νεοφώτιστη" Λαμία μένοντας στο 0-0. Η ομάδα της Ξάνθης φαίνεται να θέλει να παραμείνει στα ίδια "στάνταρ" με πέρσι θέτοντας ως "στόχο" την πρώτη 10αδα στο πρωτάθλημα και μία άνετη παραμονή.

Οι αποστολές των ομάδων:

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Όμπερχαουζερ, Κοκκαλάς, Στάμου, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Πριντέτα, Καρυπίδης, Στάθης, Κρός, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούτνικ, Γκρζέλτσακ, Παπανικολάου.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Συλλά, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο, Μεχία, Ντε Λούκας, Κίκε, Μπρίτο, Ορφανίδης, Τριάδης, Κάστρο, Γέντρισεκ.

Την διαιτησία έχει αναλάβει ο κρ. Βάτσιος με βοηθούς τους Λάμπρου, Σπυρόπουλο και χρέη 4ου έχει αναλάβει ο κρ. Ευαγγέλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code