ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ουάρντα το 13ο φετινό "αστέρι"

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από εχθές, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος τα είχαν βρει για το δανεισμό του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού
στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων, και απέμενε μόνο η συναίνεση από τον παίκτη. Αυτή δεν άργησε να έρθει και ο Αμρ Ουάρντα κατέβηκε σήμερα (29/08) στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές. Έγινε ο τρίτος παίκτης που δανείζεται φέτος από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο.

Μετά τους Χατζηισαΐα και Γιαννούλη λοιπόν ο 24χρονος θα αγωνιστεί κι αυτός φέτος με τη φανέλα του Ατρομήτου, με σκοπό να κάνει τη διαφορά και όπως τόνισε ο ίδιος "να επαναφέρει τον Ατρόμητο στο Top-5."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

"Όταν η φινέτσα και η ποδοσφαιρική κομψότητα συναντούν το πάθος και τη δημιουργία! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αμρ Ουάρντα (Amr Warda) και τον καλωσορίζει στην «οικογένεια» της ομάδας μας. Γεννημένος στην πόλη που ίδρυσε το 331πχ ο Μέγας Αλέξανδρος και της έδωσε το όνομα του ( Αλεξάνδρεια) στις 17 Σεπτεμβρίου 1993, ο Ουάρντα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Σπόρτινγκ Αλεξάνδρειας και μετέπειτα στην Αλ Αχλί Καϊρου.

Τον Ιανουάριο του 2015 μεταπήδησε στην Αλ Ιτιχάντ Αλεξάνδρειας και τον Ιούνιο του ίδιου έτους ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Αγωνίστηκε 1,5 χρόνο στην ομάδα του Αγρινίου (39 συμμετοχές – 9 γκολ) και τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ (10 συμμετοχές – 2 γκολ). Είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας του".

Μετά την ολοκλήρωση και του τυπικού σκέλους της μεταγραφής ο Αμρ Ουάρντα δήλωσε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο, ένα από τα πιο οργανωμένα και μεγάλα club της Ελλάδας.

Γνωρίζω τα πάντα για τη ομάδα, διαθέτει ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο που παρέχει στους παίκτες του υψηλά στάνταρ από πλευράς συνθηκών. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου για να επιστρέψει στο top 5 του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και για να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα μέσα από τις εμφανίσεις μου στον Ατρόμητο θέλω διακαώς να αγωνιστώ με την Εθνική Ομάδα της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code