ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Πρόωρος αποκλεισμός , 1-0 ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Το όνειρο της επιστροφής της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ έλαβε πρόωρα τέλος , καθώς γνώρισε τη ήττα με 1-0 στην Ρωσία από την τοπική ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Η Ένωση ήθελε αλλά δεν μπορούσε... βρήκε απέναντι της μία ομάδα καλά αμυντικά δομημένη αλλά και τον Μανόλο Χιμένεθ να παρατάσσει ένα σύστημα το οποίο εμπόδισε την κυκλοφορία της ΑΕΚ . Τελικώς η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε :

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ΑΕΚ έδειξε το πάθος και την θέληση να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σ' αυτό έπαιξε ρόλο το σύστημα 3-5-2 το οποίο ναι μεν φάνταζε η ιδανική λύση για να μπορέσει η ΑΕΚ να φύγει από την Ρωσία κερδισμένη αλλά εμπόδιζε τους παίκτες να δημιουργήσουν . Ήταν εγκλωβισμένοι στο σύστημα το οποίο τους απορρόφησε και δεν τους έδωσε την ελευθερία κινήσεων που χρειαζόταν για την επίτευξη ενός γκολ. Στην μη επίτευξη του γκολ ωστόσο έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο τρόπος παιχνιδιού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας , όπου οι παίκτες έπαιζαν λίγο παραπάνω από το επιτρεπτό όριο σκληρό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τις τελικές προσπάθειες , αυτές των γηπεδούχων ήταν περισσότερες από αυτές της Ένωσης , με την ελληνική ομάδα να έχει την καλύτερη της στιγμή με τον Πέτρο Μάνταλο στις αρχές του ματς.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το γκολ στο 74' έμελλε να είναι και το καθοριστικό για την πρόκριση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στην ΑΕΚ . Το γκολ  ήρθε και πάλι από κόρνερ και πάλι με λάθος μαρκαρίσματα, σκόρερ ο Νάτχο . Σ' ένα ημίχρονο όπου η ΑΕΚ πίεζε και είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες να ανοίξει αυτή πρώτη το σκορ. Η μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους στο 63' με το μακρινό σουτ του Γιόχανσον  το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Ανκιφέεφ και στην επαναφορά ο Κλωναρίδης από κοντινή απόσταση και  πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Προσπάθησε η ΑΕΚ αλλά μάταια ...

Καλύτερος παίκτης : Για την ΑΕΚ , ο καλύτερος του αγωνιστικού χώρου ήταν με διαφορά ο Μάνταλος , ήταν το δεκάρι που ξέραμε και μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετές φάσεις , να εκτελέσει φάσεις αλλά και να κερδίσει ένα παρολίγον πέναλτι .

Αδύναμος κρίκος : Ο πιο αδύναμος κρίκος της 13αδας της ΑΕΚ ήταν ο Μάρκο Λιβάια , αγωνίστηκε για 71' , μέχρι που αντικαταστάθηκε από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Μέχρι τότε δεν έδειξε κάτι αξιοσημείωτο .

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Βίκτορ Γκοτσαρένκο): Ακινφέεβ, Βάσιν, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Μάριο Φερνάντες, Βέρνμπλουμ, Σένικοβ, Τζαγκόεβ (72' Νάτχο), Γκολοβίν (81' Μιλάνοβ), Βιτίνιο, Τσάλοβ (69' Ολανάρε)
ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Μπακάκης, Λόπες, Σιμάο (77' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Λιβάγια (71' Χριστοδουλόπουλος), Κλωναρίδης (77' Γιακουμάκης)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code