ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δύσκολα μεν , κερδισμένος δε...Λαμία - Ολυμπιακός 0-1

Δύσκολα έβαλαν στους πρωταθλητές Ελλάδος οι νεοφώτιστοι οι οποίοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο , ωστόσο είδαμε ένα αρκετά κινητικό και ενδιαφέρον ματς. Τελικώς... κερδισμένοι έφυγαν οι ''ερυθρόλευκοι'' με το σκορ να γράφει 0-1 και σκόρερ τον Φορτούνη από τα 11 μέτρα.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Λαμία κοίταξε στα μάτια τους πρωταθλητές Ελλάδος και ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των επιθετικών προσπαθειών . Ουσιαστικά μέχρι το 20' ο Ολυμπιακός σπαταλούσε τους κενούς χώρους των τυπικά γηπεδούχων . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ''κυανόλευκοι'' να βγαίνουν στις κόντρα επιθέσεις με αξιώσεις και να δημιουργούν πολύ καλές τελικές. Η καλύτερη φάση μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ένα σουτ του Πίτι από το ύψος της μικρής περιοχής αριστερά , το οποίο αποσόβησε ο Καπίνο . Ο Ολυμπιακός κερδίζει πέναλτι  στο 28' σε ανατροπή του Πάρντο από τον Αναστασιάδη , κάτι το οποίο οδηγεί στην πρώτη τελική των φιλοξενούμενων η οποία κατέληξε και γκολ από τον Φορτούνη. Η Λαμία συνέχισε να πιέζει και έφθασε μία ανάσα από το γκολ στο 35' όταν ύστερα από εκτέλεση πλάγιου με δύναμη προς την περιοχή ο Βουό πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε την μπάλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι του πορτιέρο του Ολυμπιακού. Αποτέλεσμα αυτού του πρώτου 45λεπτου ήταν οι οχτώ τελικές ευκαιρίες των νεοφώτιστων και μόλις τριών για τον Ολυμπιακό.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Υπήρξε μία άνοδος του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος, ο οποίος πλέον είχε την πρωτοβουλία των επιθέσεων και την Λαμία να έχει μπει από τα αποδυτήρια με το σκεπτικό του να κρατήσουν το σκορ ως έχει. Στα πρώτα 15' μία καλή φάση είχε η Λαμία με κεφαλιά του συνήθη ύποπτου , Βουό η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Καπίνο εύκολα. Για τους ''ερυθρόλευκους'' η μεγάλη στιγμή ήρθε στο
66'  με τον Ανσαριφάρντ να σκάβει την μπάλα πάνω από τον Παπαδόπουλο και τον Ασίγκμπα να απομακρύνει με υπερπροσπάθεια πριν αυτή καταλήξει στο τέρμα . Με δέκα στο 70'  ο Ολυμπιακός , καθώς κιτρινίζεται για δεύτερη φορά ο Μίλιτς σε ανατροπή του Βάντερσον. Δεν τα παρατάει ο σέντερ φορ της Λαμίας και στο 72' ξαναπειλεί πάλι με τον ίδιο τρόπο ο Βουό , δηλαδή με κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε λίγο δεξιά από το κάθετο δοκάρι του Καπίνο. Έτσι κύλησε και ο αγώνας μέχρι το τέλος , χωρίς κάτι το ιδιαίτερο . Η Λαμία προσπαθούσε αλλά της έλειψε σήμερα και ο παράγοντας τύχη.

Λαμία : Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος(55’ Βάντερσον), Παντελιάδης (68’ Κουτρομάνος), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Βουό, Κουκόλης (85’ Μπουλούλης), Αναστασιάδης, Ακόστα

Ολυμπιακός : Καπίνο, Ομάρ, Ρομαό, Ρέτσος, Μίλιτς, Οφόε, Ζιλέ, Φορτούνης (79’ Σεμπά), Μάριν (74’ Φιγκέιρας), Πάρντο, Mπεν (64’ Ανσαριφάρντ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code