ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τιμωρήθηκε για δύο αγώνες o Phil Jones!


Ο Phil Jones της Manchester United τιμωρήθηκε για δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια εξαιτίας μιας λεκτικής επίθεσης που έκανε σε άνθρωπο της UEFA κατά την διάρκεια του anti-doping control στον τελικό του Europa League.

Tης United της έχει επιβληθεί πρόστιμο £8.900, ενώ του Jones του επιβλήθηκε πρόστιμο £4.450.

Ο συμπαίκτης του, Daley Blind, κατηγορήθηκε επίσης για παραβίαση κανόνων του anti-doping, αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους £4.450.

Είναι κατανοητό ότι ο Jones ήταν θυμωμένος επειδή ένας άνθρωπος του αnti-doping control αρνήθηκε να τον αφήσει να βγάλει φωτογραφία μετά το παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες της United κράτησαν ένα πανό για να τιμήσουν τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ στις 22 Μαΐου.

Η νίκη της United εναντίον του Ajax στη Στοκχόλμη ήρθε δύο ημέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα όπου 22 άτομα σκοτώθηκαν μετά από μια συναυλία στο Manchester Arena.

Ο Jones, ο οποίος δεν έπαιξε στον αγώνα δεν θα είναι στη διάθεση του Mourinho για τον τελικό του Uefa Super Cup με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 8 Αυγούστου στα Σκόπια.

Θα χάσει επίσης τον πρώτο αγώνα της ομάδας του για το Champions League.

Ο Blind, 27 ετών, έπαιξε ολόκληρο τον αγώνα εναντίον του Ajax στη Σουηδία.

Κατηγορήθηκε για παραβίαση ενός κανόνα που αναφέρει: Κάθε παίκτης που έχει οριστεί να υποβληθεί σε έλεγχο doping είναι προσωπικά υπεύθυνος για την άμεση αναφορά του στο σταθμό ελέγχου.

Η UEFA δήλωσε ότι οι αποφάσεις αυτές είναι ανοικτές για μια τυχόν διαμάχη.

Πηγή: BBC Sport
Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code