ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκέφτεται την επιστροφή Bony η Swansea!


Ο Ιβοριανός έφυγε από τους Κύκνους για χάρη της Manchester City για £28 εκατομμύρια το 2015 και είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Ο Bony, 28 ετών, σκόραρε μόνο 8 γκολ σε 46 εμφανίσεις για την City με περισσότερες από τις μισές αυτές εμφανίσεις ως αλλαγή και πέρασε την περασμένη σεζόν δανεικός στη Stoke.

Η πιθανή επιστροφή του στην Ουαλία εξαρτάται από το μέλλον του κορυφαίου σκόρερ της Swansea την περασμένη σεζόν, Fernando Llorente.

Ο 32χρονος που είναι εκτός προπονήσεων με τραυματισμό στο χέρι, υπήρξε στόχος της Chelsea, έχοντας συνεργαστεί με τον Antonio Conte στη Juventus.

Η Swansea δεν έχει λάβει ακόμα προσφορά για τον Ισπανό διεθνή, ο οποίος σκόραρε 15 γκολ την περασμένη σεζόν και βοήθησε τους Κύκνους να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Οι Κύκνοι απέρριψαν προσφορές για τον Llorente τον Ιανουάριο, και μια κίνηση για τον Bony θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μπακ απ εάν ο Llorente αποχωρήσει.

Η Swansea έφερε ως δανεικό από την Chelsea τον Άγγλο διεθνή με τις Ελπίδες, Tammy Abraham, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Αλλά με τον ακριβότερο παίχτη στην ιστορία του συλλόγου (Borja Baston) δανεικό στη Μάλαγα, οι Κύκνοι θα έχουν επιθετικό πρόβλημα αν ο Llorente φύγει.

Πριν από την άφιξη του Baston, ο Bony ήταν ο πιο ακριβός παίχτης στην ιστορία της ομάδας, όταν ήρθε από τη Vitesse Arnhem για £12 εκατομμύρια το 2013.

Είχε σκοράρει 34 γκολ σε όλες τους διοργανώσεις για τους Κύκνους πριν από τη μεταγραφή του στους Πολίτες.

Οι υψηλές αποδοχές του Bony στην City θεωρείται ένα εμπόδιο για μια πιθανή επιστροφή του στην Ουαλία, αν και η Swansea θα μπορούσε σύντομα να έχει περισσότερα χρήματα αν ο Gylfi Sigurdsson πάρει μεταγραφή στην Everton.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code