ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Tί πιστεύει ο Gary Neville σχετικά με το μέλλον του Wayne Rooney;


Η United πρέπει να βρει μια λύση σχετικά με το μέλλον του Wayne Rooney, για να μπορεί να συγκεντρωθεί ο σύλλογος στην pre-season, σύμφωνα με τον Gary Neville.

Ο Rooney, 31 ετών, δήλωσε μετά τον τελικό του Europa League ότι είχε "λίγο πολύ" αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο σύλλογος δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αv ο Rooney θα μείνει για το τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Ο Neville δήλωσε: "Δεν θες να αφήσεις περιθώριο για φήμες σχετικά με τόσο μεγάλους παίκτες."

Οι παίκτες της United πρέπει να επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 8 Ιουλίου.

Φεύγουν για το Λος Άντζελες την επόμενη μέρα για να ξεκινήσουν μια περιοδεία πέντε αγώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες και μετά θα ακολουθήσουν αγώνες στο Όσλο και στο Δουβλίνο.

Ποιες είναι οι επιλογές του Rooney;

Το 2013 φήμες για τη μεταγραφή του Rooney στην Chelsea εντατικοποιήθηκαν, καθώς η United έφτασε στην Ταϊλάνδη για την έναρξη της pre-season, υπό τις οδηγίες του David Moyes.

Αλλά ο επιθετικός έμεινε, υπογράφοντας το τελευταίο του συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2018.

Αν και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου, σπάζοντας το ρεκόρ του Sir Bobby Charlton εναντίον της Stoke τον Ιανουάριο, ολοκληρώνοντας την σεζόν στα 253 γκολ από 559 εμφανίσεις, ο χρόνος παιχνιδιού του Rooney μειώθηκε καθώς η σεζόν συνεχίστηκε.

Ένα εμφανές παράδειγμα είναι το γεγονός ότι μπήκε μόνο ως αλλαγή στο 89ο λεπτό του τελικό του Europa League, με την United να είναι ήδη μπροστά με 2-0.

Αναμενόταν ότι το παιχνίδι στη Στοκχόλμη θα ήταν το τελευταίο του Rooney για την United.

Όμως η πιθανότητα να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή στην Κίνα έχει μειωθεί μετά την εφαρμογή αυστηρότερων περιορισμών στους παίκτες του εξωτερικού που μπορεί να έχει κάθε ομάδα.

Οι Los Angeles Galaxy δεν ενδιαφέρονται να τον αγοράσουν και ο Rooney επανέλαβε τον περασμένο μήνα τη στάση του ότι δεν θα έπαιζε για άλλη ομάδα της Premier League εκτός από την United και την πρώην ομάδα του, την Everton.

"Είμαι έκπληκτος ότι το ζήτημα δεν έχει ακόμα λυθεί", δήλωσε ο Neville.

"Δεν θέλεις ένα τέτοιο ζήτημα να υπάρχει κατά την περίοδο της pre-season, γιατί κάθε συνέντευξη Τύπου και κάθε ερώτηση θα αφορά το ζήτημα του κατά πόσο θα μείνει ή θα φύγει".

Ο Neville μιλούσε στο BBC στην έναρξη της ακαδημίας της Salford City η οποία αγωνίζεται στην National League North. Η Salford City είναι η ομάδα που έχει ο Neville μαζί με τους Ryan Giggs, Phil Neville, Paul Scholes και Nicky Butt.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code