ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Simply the Best



Ο αγώνας του Καναδά μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα,μιας και μπορεί να μην είδαμε μάχη για την πρώτη θέση ανάμεσα στην Ferrari και τον προπορευόμενο στο πρωτάθλημα Vettel και την Mercedes του Hamilton, αλλά απολαύσαμε κόντρες ρόδα με ρόδα ακόμα και ανάμεσα σε ομόσταυλους.

 Αν θα έπρεπε να βαθμολογήσουμε με βάση την κατάταξη σίγουρα ο Lewis έχοντας κάνει και  το Grand Slam (pole,νίκη και ταχύτερος γύρος) σίγουρα θα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις.
Αν θα έπρεπε να βαθμολογήσουμε με βάση την επιμονή και την αφοσίωσή του να επανέλθει εκεί που του άξιζε ,δηλαδή τουλάχιστον στο βάθρο, οδηγώντας από την 18η  στην 4η θέση, τότε σίγουρα θα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις ο Sebastian Vettel.
Αν θα έπρεπε να βαθμολογήσουμε με βάση το αστραφτερό χαμόγελο αλλά και την τρέλα να πίνει κανείς σαμπάνια μέσα από ένα φορεμένο παπούτσι, τότε  σίγουρα θα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις το όνομα του Daniel Ricciardo.
Αν θα έπρεπε να βαθμολογήσουμε με βάση το αθόρυβο μάζεμα όλων των βαθμών (18) που έχει πάρει ως τώρα η  ομάδα σου, σε ένα μονοθέσιο που ούτε το καλύτερο σασί έχει αλλά και υστερεί σε ιπποδύναμη, τότε  σίγουρα θα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις το όνομα του Nico Hulkenberg.
 Αλλά επειδή η F1 είναι κυρίως πάθος και αγάπη για το σπορ, στην κορυφή του προχθεσινού αγώνα δεν χωρά κανείς άλλος πέρα από τον Fernando Alonso,όχι γιατί με μονοθέσιο που στις ευθείες είναι πιο αργό και από επιτάφιο βρίσκει ακόμη την όρεξη να τα δίνει όλα, όχι γιατί μας χαρίζει σε κάθε αγώνα λόγους να διασκεδάζουμε μέσα από τα σχόλια του στο teamradio και στις συνεντεύξεις του αλλά γιατί η κίνησή του, μετά από άλλη μία εγκατάλειψη ενάμιση γύρο πριν το τέλος, να χωθεί κυριολεκτικά στις κερκίδες με τους οπαδούς μόνο και μόνο για να χαρίσει τα γάντια του τον κατατάσσει πάνω από όλους...Simply the Best !!










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code