ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Manchester United συμφώνησε με την Benfica για την μεταγραφή του Victor Lindelof!


Ο πορτογαλικός σύλλογος έχει επιβεβαιώσει ότι η United θα πληρώσει £30,7 εκατομμύρια για να αγοράσει τον Σουηδό διεθνή, με επιπλέον £8,8 εκατομμύρια ως μπόνους.

Ο Lindelof δεν έχει ακόμη συμφωνήσει προσωπικούς όρους και ούτε έχει περάσει ακόμα από ιατρικές εξετάσεις.

Η United δήλωσε: "Η Manchester United έχει την ευχαρίστηση να ανακοινώσει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη Benfica για τη μεταγραφή του Victor Lindelof, μετά την ολοκλήρωση ιατρικών εξετάσεων και συμφωνίας προσωπικών όρων."

"Θα υπάρχει και άλλη ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής."

Το Sky Sports News αποκάλυψε τον Μάιο ότι ο Jose Mourinho σχεδίαζε να αγοράσει έναν κεντρικό αμυντικό αυτό το καλοκαίρι και είχε εντοπίσει τους Lindelof, Michael Keane και Virgil van Dijk ως τους τρεις κύριους στόχους του.

Η United είχε μακροχρόνιο ενδιαφέρον για τον Lindelof, αλλά αποφάσισε να μην κάνει κάποια κίνηση γι' αυτόν τον Ιανουάριο λόγω της καλυτέρεψης στην φόρμα τους και τις επιστροφές από τραυματισμό για τους κεντρικούς αμυντικούς τους.

Ο 22χρονος έφτασε στη Benfica από τη σουηδική Vasteras SK το 2011 και από τότε έχει εμφανιστεί 73 φορές για την πρώτη ομάδα, βοηθώντας την να κερδίσει το πορτογαλικό πρωτάθλημα τρεις φορές.

Ο Lindelof επίσης απολαμβάνει επιτυχία στη διεθνή σκηνή, αφού βοήθησε τη Σουηδία να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 το 2015 και εμφανίστηκε και στους τρεις αγώνες της ομάδας ανδρών στο Euro 2016.

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code