ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πύραυλος... ο Kubica!!

Δοκιμές με το μονοθέσιο της F1( μια Lotus E20 του 2012) πραγματοποίησε χτες ο Robert Kubica στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια!
Ο Πολωνός συμπλήρωσε 115 γύρους με πολύ καλή απόδοση αφού είχε να βρεθεί σε μονοθέσιο της Formula 1 έξι ολόκληρα χρόνια μετά το φοβερό ατύχημα που είχε στο WRC το 2011.
Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν μια σημαντική μέρα για τον ίδιο, θύμισε σε πολλούς και θυμήθηκε, τον παλιό καλό εαυτό του! Τόνισε πως αυτό πριν από μερικά χρόνια του φαινόταν αδιανόητο να οδηγήσει μονοθέσιο μετά τον τραυματισμό του και γι αυτό είναι πολύ περήφανος, αλλά ταυτόχρονα ένιωσε πως ίσως έχει χάσει αρκετό χρόνο μένοντας μακριά από την κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ.
Ο Kubica ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Renault για την ευκαιρία που του δώσανε, καθώς και το 2005 είχε κάνει τις πρώτες του δοκιμές με μονοθέσιο F1 πάλι της Renault.

Να σημειώσουμε πως ο Robert έχει σημειώσει μία νίκη στην καριέρα του στην Formula 1, στo Καναδικό Grand Prix το 2008 με το μονοθέσιο της BMW-Sauber(πανηγυρίζοντας στην φώτο παρακάτω).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code