ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Joe Hart δεν έχει βρει ακόμα ομάδα αλλά δεν αγχώνεται


Ο τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας δεν πιστεύει ότι η Manchester City θα ζητήσει ένα τρελό ποσό για να τον πουλήσει, αλλά λέει ότι δεν έχει λάβει ακόμα κάποια προσφορά.

Ο Hart, 30 ετών, πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Τορίνο αφού του είπε ο Pep Guardiola ότι ήταν ελεύθερος να φύγει από την City.

Ο Claudio Bravo ήρθε ως αντικαταστάτης του τον περασμένο Αύγουστο και την περασμένη εβδομάδα η City αγόρασε τον Ederson Moraes για £35 εκατομμύρια από τη Μπενφίκα.

"Χρειάζομαι πρώτα μια προσφορά και έπειτα πρέπει να επεξεργαστώ τις επιλογές μου αν έχω επιλογές", δήλωσε ο Hart.

"Δεν είμαι πια παιδί, δεν μπορώ να πάρω τα πράγματα μου σαν 19χρονος και να φύγω ως δανεικός. Είμαι ένας άνδρας 30 ετών με πράγματα που πρέπει να οργανωθούν. Χρειάζομαι μια σταθερότητα."

"Δεν έχω κάποια προσφορά αυτή τη στιγμή γιατί νομίζω ότι όλοι είναι επικεντρωμένοι στους αγώνες των εθνικών ομάδων."

Ο Hart είναι με την εθνική Αγγλίας και προετοιμάζεται για το φιλικό της Τρίτης με τη Γαλλία.

Ο τερματοφύλακας, που δέχθηκε γκολ από δύο χτυπήματα φαουλ του Leigh Griffiths στην ισοπαλία 2-2 το Σάββατο εναντίον της Σκωτίας, συνδέθηκε πρόσφατα με μια μεταγραφή στη West Ham.

Ο Hart δήλωσε ότι δεν ξέρει πόσα χρήματα ζητά η City για να τον πουλήσει, αλλά πρόσθεσε: "Σίγουρα δεν σκέφτομαι ότι θα ζητήσουν ένα τρελό ποσό για να κάνουν την μεταγραφή μου δύσκολη υπόθεση."

"Νομίζω ότι υπάρχει αρκετός σεβασμός μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου."

"Θα συνεργαστούμε, δεν υπάρχει λόγος να δουλέψουμε ο ένας εναντίον του άλλου, δεν υπάρχει καμία εχθρότητα μεταξύ των δύο, πηγαίνουν προς την κατεύθυνσή τους και πρέπει να πάω εγώ προς την δική μου".

Ο Hart, ο οποίος έχει κάνει 71 εμφανίσεις με το εθνόσημο, ξέρει ότι αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό για την θέση του κάτω από τα δοκάρια της εθνικής Αγγλίας από τους Jack Butland, Fraser Forster και Tom Heaton.

"Αυτή η φανέλα δεν είναι δικιά μου", είπε. "Δεν είναι κανενός και έχουμε υψηλή ποιότητα."

"Πρέπει να παίζω ποδόσφαιρο στο ανώτατο επίπεδο, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, μόνο και μόνο για να είμαι στην αποστολή αυτή τη στιγμή."

"Αυτό είναι το πλάνο, αλλά είναι ένας παράξενος κόσμος ο κόσμος του τερματοφύλακα και η υπομονή πιθανότατα θα είναι το κλειδί αυτή τη στιγμή".

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code