ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Manchester United δεν φαίνεται να ανανεώνει το συμβόλαιο του Zlatan Ibrahimovic!


Η Manchester United δεν έχει προσφέρει στον Zlatan Ibrahimovic ένα νέο συμβόλαιο και ο Σουηδός έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα.

Ο 35χρονος είχε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με επιλογή για δεύτερη σεζόν.

Αλλά η επέκταση δεν έγινε πριν τον τραυματισμό του στο γόνατο, τον Απρίλιο.

Ο Ibrahimovic πραγματοποίησε 46 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας 28 γκολ και βοήθησε την ομάδα του Mourinho να σηκώσει τo Community Shield, το League Cup και το Europa League.

Ο Ibrahimovic θα ολοκληρώσει την αποκατάστασή του από τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του στο προπονητικό τμήμα της Manchester United στο Carrington.

Το συμβόλαιο του Σουηδού λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν υπήρξε καμία αναφορά ότι υπάρχει καινούργια προσφορά, όταν το όνομα του εμφανίστηκε στον κατάλογο της Premier League για τους παίχτες που μένουν ελεύθεροι, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή το απόγευμα.

Αυτό δείχνει ότι δεν είχε προσφερθεί καμία νέα πρόταση έως τις 29 Μαΐου, αλλά είναι κατανοητό ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στην κατάσταση αυτή.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ibrahimovic θα παραμείνει στο Μάντσεστερ για να ανακάμψει από τραυματισμό που υπέστη τον Απρίλιο και ο οποίος είναι πιθανό να τον κρατήσει εκτός γηπέδων μέχρι το 2018, δείχνει ότι ένα νέο συμβόλαιο με την United είναι μια πιθανότητα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση από τον σύλλογο και προφανώς η ταχύτητα της ανάκαμψης του επιθετικού και η πορεία της United στο πρώτο μέρος της σεζόν 2017-18 θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Πηγή: BBC Sport
Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code