ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Manchester United αθωώθηκε από την FIFA σχετικά με την μεταγραφή του Paul Pogba!


Ωστόσο, η FIFA θα κινηθεί πειθαρχικά εναντίον της Juventus, αφού ζήτησε από τους δύο συλλόγους τον περασμένο μήνα να “διευκρινίσουν τη συμφωνία.”

Η έρευνα θεωρείτε ότι αφορούσε ποιοι συμμετείχαν στη μεταγραφή του Γάλλου και πόσο πληρώθηκαν.

Φημολογείτε πως ο ατζέντης του Pogba, ο Mino Raiola, έβγαλε £41 εκατομμύρια από τη συμφωνία.

Ένας εκπρόσωπος της FIFA δήλωσε: "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν κινηθεί πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον της Juventus. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω, καθώς οι διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη.”

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχουν κινηθεί πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον της Manchester United".

Φημολογείτε ότι το ενδιαφέρον της FIFA για τη μεταγραφή θα μπορούσε να σχετίζεται με το ζήτημα της ιδιοκτησίας τρίτων προσώπων, αν και ο Raiola αρνείται κάτι τέτοιο.

Ο μέσος της Γαλλίας πήγε για πρώτη φορά στην United από τη γαλλική Le Havre το 2009. Επέστρεψε στο σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι ως ο ακριβότερος παίχτης στον κόσμο.

Η United συμφώνησε επίσης να πληρώσει την Juventus 5 εκατομμύρια σε μπόνους σχετικά με την απόδοση του παίχτη και €5 εκατομμύρια εάν υπογράψει νέο σύμβόλαιο.

Όταν επιβεβαίωσαν τη μεταγραφή, η Juventus δήλωσε ότι το "οικονομικό αποτέλεσμα" του συλλόγου τους ήταν "περίπου 72,6 εκατομμύρια".

Όταν ρωτήθηκε από το BBC τον περασμένο μήνα, ο Raiola αρνήθηκε να σχολιάσει και είπε ότι το θέμα ήταν στα χέρια των δικηγόρων του.

Πηγή: BBC Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code