ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Everton θέλει τον Sandro Ramirez της Malaga


Η Everton βρίσκεται σε συνομιλίες με τον επιθετικό της Μalaga, με τον Ronald Koeman να προσπαθεί να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας του.

Ο Sandro, 21 ετών, πήγε στην Malaga από την Barcelona το περασμένο καλοκαίρι και είχε εξαιρετική σεζόν, σημειώνοντας 14 γκολ στην La Liga και έχει ρήτρα συμβολαίου £5,2 εκατομμύρια.

Είχε συνδεθεί με την Atletico Madrid, αλλά η απαγόρευση μεταγραφών που δέχθηκε η ομάδα της Μαδρίτης άνοιξε την πόρτα για την Everton και τον Koeman.

Ο Sandro προορίζεται ως προσθήκη στην επίθεση της Everton, όχι ως αντικαταστάτης του Romelu Lukaku, ο οποίος εξακολουθεί να συνδέεται με μια επιστροφή στην Chelsea.

Ο Koeman επίσης ενδιαφέρεται για τον αρχηγό του Ajax, τον Davy Klaassen.

Φήμες στην Ολλανδία την Κυριακή το βράδυ αναφέρθηκαν σε συμφωνία για τον Klaassen, ο οποίος έπαιξε εναντίον της Manchester United στον τελικό του Europa League, αναφέροντας μεταξύ άλλων και συλλόγους όπως η Inter και η Napoli, που έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον για τον παίχτη.

Η Everton βρίσκεται ακόμα στο κυνήγι για τον Michael Keane της Burnley, ο οποίος είναι σεχδόν απίθανο να επιστρέψει στη Manchester United μετά από την συμφωνία της United με τον Victor Lindelof. Η Everton βρίσκεται ακόμα στο κυνήγι και για τον τερματοφύλακα της Sunderland, τον Jordan Pickford.

Ωστόσο, η θέση του μέσου Ross Barkley δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί καθώς αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code