ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H νέα εμφάνιση της Arsenal!


Ο Alexis Sanchez και ο Mesut Ozil συμμετείχαν και οι δύο στην παρουσίαση της νέας εντός έδρας εμφάνισης της Arsenal για την σεζόν 2017/18.

Αν το ντουέτο θα φορέσει την φανέλα τον Αύγουστο παραμένει να φανεί, αφού και οι δύο ακόμα να δεσμευτούν με μακροπρόθεσμα συμβόλαια στην Arsenal. Τα τρέχοντα συμβόλαια τους λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

Οι θρύλοι της Arsenal, Robert Pires και Martin Keown ήταν στο σταθμό King's Cross στο Λονδίνο την Τετάρτη για να βοηθήσουν στην παρουσίαση της εμφάνισης, η οποία διατηρεί τα παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου, το κόκκινο και το λευκό.

Η μπλούζα είναι φτιαγμένη από την Puma και περιλαμβάνει κουμπιά, ενώ το κόκκινο χρώμα είναι πιο σκούρο από το συνηθισμένο.

Οι Petr Cech, Nacho Monreal και Per Mertesacker εμφανίστηκαν μαζί με οπαδούς στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για να προωθήσουν την νέα εμφάνιση. Δύο ακόμα παίκτες που φημολογούνται πως θα φύγουν από την ομάδα - Hector Bellerin και Olivier Giroud - συμμετείχαν επίσης στην φωτογράφιση.

Η σεζόν της Arsenal στην Πρέμιερ Λιγκ ξεκινάει εναντίον της Leicester στις 12 Αυγούστου, ενώ οι νικητές του FA Cup παίζουν εναντίον της Chelsea για το Community Shield στις 6 Αυγούστου.

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code