ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Claudio Ranieri και ο Frank de Boer βρίσκονται σε συνομιλίες με την Crystal Palace


Η Leicester απέλυσε τον Ranieri τον Φεβρουάριο εννέα μήνες μετά την κατάκτηση της Premier League με τις Αλεπούδες.

Ο 65χρονος, ο οποίος έχει επίσης προπονήσει στο παρελθόν την Chelsea, ήταν χωρίς ομάδα από τότε που έφυγε από το King Power.

Ο πρώην προπονητής του Ajax, βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Inter που ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου, και είναι επίσης ένας από τους αρκετούς υποψηφίους που θεωρούνται ως πιθανοί αντικαταστάτες του Sam Allardyce.

Ο De Boer πέρασε πάνω από 5 χρόνια ως προπονητής του Ajax, κερδίζοντας 4 πρωταθλήματα την περίοδο 2011-14, πριν αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Το όνομα του είχε ακουστεί για την Rangers μετά την φυγή του Mark Warburton τον Φεβρουάριο, αλλά είπε τότε στο Sky Sports News: Αυτή τη στιγμή κάνω ένα διάλειμμα και απλά κοιτάω περισσότερο για την επόμενη σεζόν και ελπίζω να ξεκινήσω στην pre-season, όχι στα μέσα της σεζόν.

"Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήμουν σε θέση να κάνω ένα διάλειμμα γιατί όταν ήμουν 14 χρονών άρχισα να παίζω για τον Ajax και όταν εγκατέλειψα την καριέρα μου ξεκίνησα αμέσως την προπονητική, πρώτα στην ακαδημία και στη συνέχεια ως προπονητής της πρώτης ομάδας.

Είναι η πρώτη μου φορά σε σχεδόν 32 χρόνια που είχα ένα διάλειμμα για 2 ή 3 μήνες και το απολαμβάνω αυτό.

Ο Allardyce τον περασμένο μήνα πήρε μια σοκαριστική απόφαση και εγκατέλειψε την Palace μετά την καθοδήγηση της στην σωτηρία, και από τότε έχουν ακουστεί περισσότερα από δώδεκα ονόματα ως πιθανοί διάδοχοι.

Πηγή: Sky Sports

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code