ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προχωρούν τα μεταγραφικά στον Πανιώνιο, αδιέξοδο με Διούδη

Ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με Σαραμαντά και Μπανανά οι κυανέρυθροι, σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Μασούντ. Αρνητική τροπή παίρνει το θέμα του Διούδη.

Στον Πανιώνιο κινούνται ταχύτατα προκειμένου να κλείσουν τις τρύπες στο ρόστερ. Πρόθεση όλων να μην υπάρχουν (ή έστω να απομένουν ελάχιστες) εκκρεμότητες μέχρι τις 19 του μηνός, οπότε αναχωρεί η ομάδα για το Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δύο θέσεις στις οποίες οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ρίξει το βάρος κατά το μεταγραφικό σχεδιασμό είναι αυτές του στόπερ και του τερματοφύλακα, μετά την αποχώρηση των Ρισβάνη και Γιαννιώτη. Αντικαταστάτης του πρώτου αναμένεται να είναι - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Πλατανιά, Γιάγια Μπανανά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Χανίων. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και τις επόμενες μέρες ο Καμερουνέζος αναμένεται να ανακοινωθεί.

Αντιθέτως, η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Πανιωνίου για τη θέση του τερματοφύλακα , ο Σωκράτης Διούδης, φαίνεται να μην τα βρίσκει με τους Νεοσμυρνιώτες, καθώς αποτελούν τροχοπέδη οι οικονομικές απαιτήσεις του. Παρ'όλη τη διάθεση του Πανιωνίου να τον ξαναντύσει στα κυανέρυθρα (θυμίζουμε πως είχε αγωνιστεί στην "Πλατεία" την περίοδο 2015-2016), οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως "ναυάγησαν" λόγω του χάσματος των δύο πλευρών στο οικονομικό σκέλος. Οι κυανέρυθροι καλούνται τώρα να στραφούν στις υπόλοιπες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν στη λίστα τους για τον "άσσο".

Μαζί με την υπόθεση του Μπανανά, θετικά εξελίσσονται οι συζητήσεις και με τον Γιώργο Σαραμαντά. Ο πρώην αριστερός μπακ του Ηρακλή τα έχει βρεί με τον Πανιώνιο και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Σοτζέι Μασούντ, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, με μπροστάρη το Νίκο Ζαμάνη, ώστε να πείσουν τον Ιρανό χαφ να παραμείνει στον Πανιώνιο. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν το τέλος των πλέυ οφ, όμως εμπόδιο στέκεται το διαρκές πρέσινγκ του Παναθηναϊκού προς τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος άλλωστε αποτελεί και το διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η προοπτική του υψηλότερου αγωνιστικά επιπέδου που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός είναι υψίστης σημασίας για τον Ιρανό, δεδομένου ότι διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του και επιθυμεί να συνεχίσει και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Το θετικό για τον Πανιώνιο είναι πως ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να προχωρήσει σε απόκτηση μη κοινοτικού παίκτη έως ότου απελευθερώσει θέση στο ρόστερ του. Οι πράσινοι καλούνται να τακτοποιήσουν τις δικές τους εκκρεμότητες και πρωτίστως ψάχνονται να απαλλαχθούν από τους Γουακάσο, Ατζαγκούν και Μπουμάλ. Συνεπώς, στον Πανιώνιο βγαίνουν κερδισμένοι , καθώς έχουν τα χρονικά περιθώρια να συνεχίσουν το "ψηστήρι" στον Μασούντ και να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code