ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιρανική ... ενίσχυση για τον Πανιώνιο

Ενώ το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου ολοκληρώνει στο Καρπενήσι το πρώτο και βασικό στάδιο
της προετοιμασίας, οι διοικούντες του Πανιωνίου φροντίζουν για την αγωνιστική ενίσχυση του ρόστερ με έναν ... γνώριμο άλλα και με έναν ακόμα Ιρανό μεσοεπιθετικό !

Το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σοτζέι Μασούντ έλαβε θετική έκβαση και ο διεθνής χαφ συμφώνησε με τη διοίκηση να συνεχίσει και του χρόνου στους κυανέρυθρους. Με δηλώσεις του σε μέσα της πατρίδας του ο Ιρανός είχε προαναγγείλει την εξέλιξη αυτή, με το κερασάκι στην τούρτα να είναι η επικείμενη απόκτηση ενός ακόμα συμπατριώτη του Μασούντ.

Πρόκειται για τον 27χρονο αριστεροπόδρο χαφ Έχσαν Χατζί Σαφί, ο οποίος έχει αγωνιστεί για 12 χρόνια με τη φανέλα της Ιρανικής Sepahan, με διάλειμμα ενός χρόνου. Τη σεζόν 2015-2016 μεταπήδησε στην Φρανκφούρτη όπου και μέτρησε 27 συμμετοχές. Παράλληλα έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ιράν 82 φορές, πετυχαίνοντας και 6 γκολ. Τη δεδομένη στιγμή ψάχνεται να αγωνιστεί εκ νέου στην Ευρώπη και σε ανταγωνιστικό επίπεδο, εν όψει και του επικείμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με το απαραίτητο ... "ψηστήρι" από τον Μασούντ αλλά και με το δέλεαρ της συμμετοχής στο Europa League, ο Χατζί Σαφί απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Πανιώνιος και πλέον απομένουν μόνο τα τύπικα, όπως και στην περίπτωση του Μασούντ, τα οποία αναμένεται να "σφραγιστούν" τις επόμενες ημέρες. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στην Ελλάδα, θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του προπονητή τους, με σκοπό να είναι έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς των κυανέρυθρων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code