ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιακουμάκης ο ... τρίτος της ΑΕΚ !

Όπως με τον Τσιτώντα έτσι και με τον Γιακουμάκη η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει μαζί του από τον Ιανουάριο .
Λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Κιέλτσε της Πολωνίας ο Έλληνας φορ υπέγραψε με την Ένωση συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με οψιόν επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο . Αυτή είναι η τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφή για τον δικέφαλο . Ο Γιακουμάκης θα είναι ένας εκ των τριών σέντερ φορ της ομάδας μετά τους Τόμας Πέκχαρτ και αυτού που θα αποκτηθεί , καθώς περιμένουμε αποχώρηση του Ούγκο Αλμέιδα ο οποίος ειδοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται για την νέα χρονιά από τον Μανόλο Χιμένεθ . Θυμίζουμε πως στα πλάνα είναι και ο Δημήτρης Μεληκιώτης ο οποίος ωστόσο ενδεχομένως να παραχωρηθεί ως δανεικός , διαφορετικά η ομάδα θα ξεκινήσει με τέσσερις επιθετικούς στο ρόστερ της σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2021, με δικαίωμα της ΑΕΚ για επέκταση για έναν ακόμα χρόνο. 

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1994 (22 ετών) στο Ηράκλειο της Κρήτης, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες του Ατσαλένιου και το 2012 υπέγραψε στον Πλατανιά με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι πρότινος, με μοναδική διακοπή τον εξάμηνο δανεισμό του στην Επισκοπή τον Ιανουάριο του 2014. 

Στο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πλατανιά σε 26 αγώνες με απολογισμό 11 γκολ και μία ασίστ και ήταν ο πρώτος Ελληνας σκόρερ της Super League. Σε 59 συνολικά αγώνες του στην πρώτη κατηγορία έχει πετύχει 14 γκολ. 

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων. 

Γιώργο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code