ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρον του Πανιωνίου για Ομπερτάν και Μαργκάσα

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Πανιώνιος δείχνει προχωρημένο ενδιαφέρον για τον Γάλλο εξτρέμ
Γκαμπριέλ Ομπερτάν που είναι ελεύθερος, αλλά και για τον Πορτογάλο Ρενάτο Ζοάο Ινάσιο Μαργκάσα που κατέχει κυπριακό διαβατήριο και αγωνίζεται στην Ομόνοια. Εξελίξεις αναμένονται άμεσα, ακόμα και στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Στο "φως" της δημοσιότητας ήρθαν σήμερα δύο νέοι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Πανιωνίου, οι οποίοι αμφότεροι διακρίνονται για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και αναμφίβολα θα ανεβάσουν το επίπεδο του ρόστερ εάν αποκτηθούν. Ο 28χρονος Ομπερτάν διαθέτει πλούσιο βιογραφικό έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπορντό, Ανζί και Νιούκαστλ. Η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη, δεδομένου ότι, σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα "Foot Mercato", φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις και από ομάδες της Τουρκίας και της Ισπανίας, πέρα από εκείνη του Πανιωνίου. Παράλληλα, τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα πως ο Ομπερτάν επιθυμεί να επιστρέψει στη Γαλλία και γι'αυτό θα δώσει προτεραιότητα σε ενδεχόμενη πρόταση από ομάδες της χώρας του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μαργκάσα της Ομόνοιας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος μέσος που παίζει στους Κύπριους από το 2011 βλέπει θετικά την πιθανότητα μετακόμισής του στην "Πλατεία", με τους κυανέρυθρους να έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στο "τριφύλλι" για την απόκτησή του. Ο Μάργκάσα έχει αγωνιστεί τρεις φορές με την Εθνική Κύπρου. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στις Alverca, Fatima, Torreense, ενώ στη Μεγαλόνησο πρωτοήρθε για λογαριασμό της Δόξας Κατωκοπιάς και μετέπειτα πήγε στην ΑΕΚ Λάρνακας και στην Ομόνοια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code