ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα φιλικά προετοιμασίας του Απόλλων


Τα φιλικά προετοιμασίας του έκλεισε ο Απόλλων Σμύρνης που ξεκινά την προετοιμασία του στις 3 Ιουλίου.

Η προετοιμασία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ξεκινά σε λίγες μέρες και η ομάδα ανακοίνωσε επίσημα τα φιλικά που έχει κλείσει. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει στις 20 Ιουλίου την Κέρκυρα, στις 23 Ιουλίου τον Πλατανιά, στις 26 Ιουλίου την Ξάνθη, στις 5 Αυγούστου τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, στις 9 Αυγούστου την Λαμία στη Ριζούπολη και στις 12 Αυγούστου, τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η ανακοίνωση του Απόλλων:
«Στις 3 Ιουλίου θα αρχίσει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης. Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει η επίσημη «πρώτη» στο γήπεδο της Φυλής.

Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν στην Αθήνα έως τις 16 Ιουλίου και στις 17 Ιουλίου, η αποστολή του Απόλλωνα θα μεταβεί στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Πράβετς όπου θα παραμείνει έως τις 28 Ιουλίου 2017.

Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο Riu Pravets.

Κατά την παραμονή της στη Βουλγαρία, η ομάδα μας θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει στις 20 Ιουλίου την Κέρκυρα, στις 23 Ιουλίου τον Πλατανιά και στις 26 Ιουλίου την Ξάνθη.

Από τις 29 Ιουλίου, η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Αθήνα όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ακόμα φιλικούς αγώνες. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 5 Αυγούστου τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, στις 9 Αυγούστου την Λαμία στη Ριζούπολη και στις 12 Αυγούστου, τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code