ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά σε Μαρινάκη ο Παναιτωλικός!

Ο Νίκος Μαρινάκης βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναιτωλικού καθώς θεωρείται ως μία αξιόπιστη λύση για την άμυνα της ομάδας.
Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 23χρονου δεξιού μπακ,καθώς μετά συζητήσεις οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν συμφωνήσει.

Ο Μάκης Χάβος βλέπει στο πρόσωπο του Μαρινάκη όλα τα στοιχεία που αναζητούσε για την απόκτηση ενός μπακ.Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι παίκτης-συνόλου,μπορεί να παίξει στον άξονα και να προσαρμοστεί άψογα στο 4-3-3 που ενδέχεται να παίξει ο Παναιτωλικός την φετινή σεζόν.Παράλληλα,θα πλαισιώσει τον Μύγα,μετά την-όπως όλα δείχνουν-φυγή του Κουτρουμάνου καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό κενό στο ρόστερ των κυανοκίτρινων.

Ένας παίκτης κλειδί λοιπόν που θα ταιριάξει με το πλάνο της ομάδας του Αγρινίου έχει κάθε λόγο να απασχολήσει τα καναρίνια.Οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει και αναμένεται από μέρα σε μέρα να υπάρξει ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ τους.Ο Νίκος Μαρινάκης πιθανότατα θα αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό ''χτύπημα'' του Παναιτωλικού ο οποίος φέτος θέλει να ενισχυθεί διατηρώντας παράλληλα το έντονο ελληνικό στοιχείο της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code