ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Πανιωνίου


Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου, αφού πρώτα εξέτασαν κι άλλους προορισμούς για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, επέλεξαν μια γνώριμη τοποθεσία.

Στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου θα "χτιστεί" ο Πανιώνιος της σεζόν 2017-2018, εκεί δηλαδή όπου τέθηκαν οι βάσεις για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας την περίοδο που διανύσαμε. Εν όψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ξεκινούν στις 13 Ιουλίου , το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Ιούνη. Συγκεκριμένα , η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι στις 19 του μηνός και θα επιστρέψει στις 30.

Για τους ανθρώπους του Πανιωνίου είναι σημαντικό να έχουν κλείσει οι περισσότερες εκκρεμότητες, αναφορικά με τη στελέχωση του ρόστερ, μέχρι την ημέρα αναχώρησης της αποστολής, ώστε να τεθούν τα μεταγραφικά αποκτήματα στη διάθεση του νέου τεχνικού , Μιχάλη Γρηγορίου.

Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν αντίπαλοι για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα κατά τη διάρκεια της παραμονής του Πανιωνίου στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Το σίγουρο είναι πάντως ότι η ομάδα θα δώσει 2 - 3 φιλικά όταν επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να αποκτήσουν οι παίκτες αγωνιστικό ρυθμό , πριν αρχίσουν τα προκριματικά του Europa League.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code