ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και επίσημα στον Ατρόμητο ο Γιαννούλης

Η παραχώρησή του στον Ατρόμητο είχε γίνει γνωστή εδώ και μερικές ημέρες, με τα τυπικά να ολοκληρώνονται σήμερα (27/06). Ο λόγος για τον 22χρονο αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος θα αγωνιστεί στους Περιστεριώτες με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια.Έτσι, ο νεαρός οπισθοφύλακας θα αποτελέσει τον δεύτερο παίκτη που παραχωρείται στον Ατρόμητο από τον ΠΑΟΚ ως δανεικός, μετά τον Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Ατρόμητος καλωσορίζει τον Δημήτρη Γιαννούλη, το 4ο νέο μέλος στην «οικογένεια» του «αστεριού!.
«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Γνωρίζω καλά τον Ατρόμητο λόγω της θητείας του αδελφού μου Κώστα πριν λίγα χρόνια, ξέρω ποιος είναι, ξέρω ότι είναι μια μεγάλη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και οι οποίοι πάντα είναι υψηλοί» δήλωσε στο atromitosfc.gr o αριστερός ακραίος αμυντικός ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Γεννημένος στις 17 Οκτωβρίου 1995 στη Κατερίνη, έκανε τα πρώτα του βήματα στο Βατανιακό. Τον Ιανουάριο του 2014 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου παραχωρήθηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Πιερικό. Την σεζόν 2015-16 έπαιξε στη Βέροια και αναδείχθηκε κορυφαίος νεοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής (rookie) στη Σούπερ Λίγκα. Επέστρεψε τον ΠΑΟΚ για την σεζόν 2016-17 και τον Ιανουάριο δόθηκε στην Ανόρθωση Κύπρου για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.
Θα φορέσει το νούμερο «31» στη φανέλα του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code