ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Σήριαλ" με Τόνσο, ενδιαφέρον Κυπριακών ομάδων για τον χαφ του Ατρομήτου !


Δυσκολεύει η παραμονή του Αργεντίνου χαφ στο Περιστέρι μετά τις εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά και τη "σφήνα" δύο Κυπριακών ομάδων !

Η διοίκηση του Ατρομήτου έχει καταθέσει πρόταση στον Μάρτιν Τόνσο εδώ και αρκετές ημέρες, με τον Αργεντίνο άσο να εμφανίζεται εξ' αρχής διστακτικός ως προς το ενδεχόμενο παραμονής του. Αρχικά του είχε δοθεί διορία έως τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε για να δώσει την οριστική του απάντηση στην υφιστάμενη πρόταση, όμως προέκυψε εκ νεόυ κωλυσιεργία από την πλευρά του παίκτη. Ο Τόνσο ζήτησε στη συνέχεια επιπλέον προθεσμία λίγων ημερών για να αποφασίσει, ενώ στον Ατρόμητο επικρατεί δυσαρέσκεια σχετικά με τις συνεχείς αναβολές που παίρνει το ζήτημα αυτό. Η ουσία είναι πως η περίπτωση του Τόνσο φαίνεται να "κολλάει" και, παρά το γεγονός ότι στο Περιστέρι εκτιμούν την αγωνιστική του ποιότητα και ως ένα σημείο είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν, πιθανότερο μοιάζει το σενάριο να μη συνεχίσει ο Αργεντίνος και του χρόνου στην ομάδα.

Μάλιστα, σήμερα είχαμε νέες εξελίξεις στο θέμα του Τόνσο, αφού έγινε γνωστό πως έχουν ήδη επιχειρήσει διερευνητικές επαφές η Ομόνοια και η ΑΕΚ Λάρνακας. Όσο λοιπόν η κατάσταση δεν ξεκαθαρίζει, οι άνθρωποι του Ατρομήτου θα προβληματίζονται και, για παν ενδεχόμενο, θα πρέπει να αναζητήσουν άμεσα για πιθανό αντικαταστάτη του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code