ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ήρθε η ώρα το αστέρι της Τρίπολης να σβήσει

Μετά  από τον χθεσινό αγώνα η ομάδα της Αρκαδίας συμπλήρωσε 19 αγώνες από τους οποίους φεύγει χωρίς το τρίποντο και έχοντας μόλις 5 νίκες σε σύνολο 24 αγωνιστικών. Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί πως ο Αστέρας Τρίπολης κυνηγάει να σωθεί και όχι για την είσοδο του στα play-offs της Superleague όπως μας είχε συνηθίσει τελευταία , βρισκόμενος στην 13η θέση μόλις 5 βαθμούς μακριά από τον Ηρακλή που φαντάζει αρκετά δυνατός ώστε να σωθεί στο τέλος της σεζόν. 
Για τα μάτια κάποιων ο Αστέρας φαντάζει φυσιολογικό να τον παρακολουθούν κάθε Σαββατοκύριακο στα μεγάλα σαλόνια της Ελλάδος. Κάτι το οποίο δεν ισχύει όμως και για μένα. Την συγκεκριμένη ομάδα την μάθαμε ξαφνικά το 2007 όπου και προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην ελληνική Superleague. Δεν αναπαύεται με αυτό το γεγονός όμως , καθώς είχε βάλει ως στόχο να μείνει για πάντα στην Α' κατηγορία αλλά όχι σαν μια ομάδα μη υπολογίσιμη, αλλά άκρως ανταγωνιστική. Το καταφέρνει από την πρώτη κιόλας χρονιά , καθώς καταλήγει στην 7η θέση έχοντας βάλει εκείνη την χρονιά  μπελάδες στους μεγάλους συλλόγους. Κάνει διάλειμμα για 3 χρόνια καταλήγοντας εκτός 10αδας . Η συνέχεια όμως δεν είναι ίδια , η ομάδα καταφέρνει από την σεζόν 2011-12 να κατατάσσεται στην καλύτερη 6αδα αλλά και να παίρνει εισιτήρια τα οποία την οδηγούν στην Ευρώπη. Καλύτερη θέση με την οποία και έγραψε ιστορία, ήταν αυτή της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 όπου βγήκε 3η.  
Δεν ήταν όμως όλα ρόδινα για την ομάδα αυτά τα 10 χρόνια παρουσίας της στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα της Αρκαδίας κρίθηκε ένοχη για δωροδοκία και είχε βγει απόφαση για τον υποβιβασμό της , κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Θέμα το οποίο και έφθασε μέχρι την UEFA . Επίσης, ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος τιμωρήθηκε με στέρηση της δυνατότητας ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια. 
Ενδεχομένως το αστέρι που υπήρχε για την ομάδα από την Τρίπολη αξίζει να σβηστεί και η ομάδα να απομακρυνθεί από την κατηγορία , σε μία κατηγορία όπου έχουμε συνηθίσει μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες , χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν δικαίωμα στο όνειρο και άσημες ομάδες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code