ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιβεβαιώνει για Μαρινάκη ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ!

Τα βρετανικά μέσα βουίζουν για τη νέα προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτήσει τις μετοχές
της Νότιγχαμ Φόρεστ, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος ωστόσο επισημαίνει ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η αγγλική Football League...
Η Guardian αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει αναθερμανθεί για τα καλά τις τελευταίες ώρες, ενώ μέσα στο 24ωρο που ακολούθησε τα σχετικά ρεπορτάζ στο Νησί παίζουν «δυνατά» την υπόθεση. Και η Daily Mail αναφέρει την Τρίτη ότι η συμφωνία μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού και του Φαουάζ Αλ-Χασάουι βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ ο ίδιος ο Κουβεϊτιανός κροίσος επιβεβαίωσε μιλώντας στη Nottingham Post ότι υπάρχουν όντως νέες επαφές μεταξύ των δύο ανδρών για τη Φόρεστ! Ωστόσο, επεσήμανε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών είναι η ίδια η λίγκα -η Football League- που είναι και αυτή που στο τέλος αποφασίζει αν ένας επιχειρηματίας πληροί τις προϋποθέσεις για να αγοράσει έναν αγγλικό σύλλογο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλ-Χασάουι.:

«Ορκίζομαι στην οικογένειά μου ότι δεν υπάρχουν σοβαροί αγοραστές. Νομίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που συνωστίζονται για να αγοράσουν την ομάδα; Οι Αμερικανοί μιλούσαν πολύ. Δείτε το παρελθόν τους όταν προσπάθησαν να επενδύσουν χωρίς επιτυχία στην Έβερτον και τη Σουόνσι. Το προσπάθησαν και με τη Φόρεστ. Θέλαμε να συμφωνήσουμε, αλλά δεν υπήρξε σωστό deal. Κάτι άλλαζε κάθε μέρα.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον γνωρίζω γιατί είναι φίλος μου, όταν ήμασταν στο σχολείο. Είναι φίλος μου εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχω θέματα μαζί του. Αλλά όταν μας βλέπουν να τρώμε μαζί ή να έρχεται σπίτι μου, προεξοφλούν ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία. Μιλάμε για τη Φόρεστ. Δεν το αρνούμαι αυτό, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα.

Υπάρχουν θέματα με τη Football League, όταν έρχεται η στιγμή να επενδύσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Μιλάμε και με άλλους ανθρώπους επίσης, αλλά δεν υπάρχουν σοβαρές προτάσεις στον ορίζοντα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code