ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λίβερπουλ: Ετοιμάζει πρόταση για Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς εμφανίζεται κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα της «αιώνιας πόλης», καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον Τύπο της Ιταλίας, η Ίντερ έχει κινηθεί δυναμικά και έχει έρθει σε συμφωνία με τους «τζιαλορόσι», προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο για την μεταγραφή του, το ερχόμενο καλοκαίρι.



Ωστόσο, οι «νερατζούρι» δεν είναι οι μοναδικοί που ενδιαφέρονται για τον Κώστα Μανωλά, μια και σύμφωνα με την «Mirror» στο… κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει δυναμικά και η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, άνθρωπος των «κόκκινων» έδωσε το «παρών» στον επαναληπτικό της Ρόμα με την Λιόν για τους «16» του Europa League, έχοντας το βλέμμα του στραμμένο πάνω στον Έλληνα άσο.

Μάλιστα, η «εικόνα» που είχε ο διεθνής άσος κόντρα στους Γάλλους ικανοποίησε τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ και ήρθε να προστεθεί σε προηγούμενες αναφορές που είχαν συνταχθεί για την σεζόν που πραγματοποιεί ο Κώστας Μανωλάς στην ιταλική ομάδα. Για τον λόγο αυτό, οι «κόκκινοι» αναμένεται να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους, καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code