ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χιμένεθ: «Μπορούσαμε να νικήσουμε και 5-0»!

Στις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ,
σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν τον εκπλήσσει η εξαιρετική παρουσία του Αραούχο.
Αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στο ΑΕΚ TV για:
τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν σαφώς ανώτεροι από τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει και με 5-0».

-την εμφάνιση του Αραούχο: «Δεν με εκπλήσσει αυτό που βλέπω. Ξέρω και περιμένω από τον Αραούχο πολύ περισσότερα. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο βγήκε κουρασμένος, σήμερα είχε κάποιες ενοχλήσεις κι αυτό συμβαίνει επειδή δεν είχε πολύ αγωνιστικό ρυθμό στη Λας Πάλμας για εξωαγωνιστικούς λόγους. Αυτό που θέλω είναι τον Αραούχο που ξέρω, έναν τοπ κλάσης ποδοσφαιριστή και περιμένω να τον δω».

-το αν αγχώθηκε μέχρι το 2-0: «Σίγουρα ανησύχησα, γιατί πριν το δεύτερο γκολ είχαμε χάσει πολλές ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει με τον Μάνταλο, τον Βάργκας και τον Αραούχο για να είμαστε πιο άνετοι».

-τα επτά σερί ματς χωρίς να έχει δεχτεί γκολ στο ΟΑΚΑ: «Μακάρι να πάρουμε άλλα επτά ματς χωρίς να δεχτούμε γκολ στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να παίρνουμε τα παιχνίδια. Αυτό οφείλεται στην προσπάθεια των παικτών κι όσων αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα».

-τη συνέχεια: «Μακάρι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Ο στόχος είναι να σκοράρουμε, να κερδίζουμε και να μην αγχωνόμαστε, για να έρχονται πιο εύκολα τα αποτελέσματα για μας. Ελπίζω να δουλέψουμε και να επεκτείνουμε αυτό το σερί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code