ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αγρότες : Θέλουμε να μείνουμε στη γη μας

























Δέχονται πιέσεις από την κυβέρνηση και προσπαθούν να τους χωρίσουν , ήταν λίγα από τα λόγια που ακούστηκαν σήμερα στην Θεσσαλονίκη από τους αγρότες που κατέβηκαν από το μπλόκο των Μαλγάρων.
Συγκεκριμένα δήλωσαν ότι επιθυμούν να μείνουν στην γη τους, είναι δικαίωμα και επιλογή τους. Προσπαθούν να τους χωρίσουν , αλλά δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη πως από τον πρωτογενή τομέα ζουν όλοι οι υπόλοιποι . Όλη η οικονομία κρατιέται από τον πρωτογενή και αγροτικό κόσμο. Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν δεν είναι μεγαλοτσιφληκάδες όπως πολλοί λένε αλλά έτσι το περνάνε τα μέσα ή τουλάχιστον έτσι ακούγεται .
Στον Λευκό Πύργο έφθασαν περίπου μετά τις 1 κατεβαίνοντας την Λεωφόρο Νίκης κλείνοντας ουσιαστικά και την κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους και δεν είχαμε εντάσεις , όπως είχε συμβεί προ 2 ημερών στον χώρο της ΧΑΝΘ.
Ωστόσο , οι αγρότες έδωσαν το σύνθημα ότι δεν θα σταματήσουν και θα συνεχίσουν να καταβάλλουν προσπάθειες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα το βράδυ στα Μάλγαρα όπου και θα υπάρξει σύσκεψη όλων των μπλόκων .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code