ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Κλειστά χαρτιά» και ερωτηματικά

Δεν μας έκανε σοφότερους ο Πάουλο Μπέντο αναφορικά με τα πλάνα του για τον αγώνα της Πέμπτης με την Οσμάνλισπορ στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειξε τις προθέσεις του για το βασικό σχήμα με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο Ρέντη, πριν από την αναχώρηση για την Άγκυρα, να είναι αυτή που ίσως ανοίξει τα «χαρτιά» του.
Μετά από αυτή άλλωστε θα γίνει γνωστή και η αποστολή για την Άγκυρα, στην οποία δεν θα είναι ο Ιντέγε που σήμερα απλά έκανε ατομικό και γυμναστήριο περιμένοντας απλά τη επικύρωση της πώλησης του στην Κίνα.

Με τις απουσίες βεβαίως που θα έχει ο Πορτογάλος (Βιάνα τιμωρημένος, Καπίνο, Παρέδες τραυματίες) τα «κουκιά» δείχνουν λίγο-πολύ μετρημένα όμως υπάρχουν ερωτηματικά που έχουν να κάνουν κυρίως με τον άξονα, το ένα άκρο και την κορυφή της επίθεσης. Αν δηλαδή ο Μπέντο θα εμπιστευθεί τον Ρέτσο ως αμυντικό χαφ όπως έκανε και στο πρώτο ματς και αν θα επιμείνει στην επιλογή του Καρντόσο για την επίθεση αντί του Ανσαριφάρντ. Και αν θα πάει ξανά με τον Ανδρούτσο ως εξτρέμ σε διπλό ρόλο όπως έκανε στο Καραισκάκη ή θα εμπιστευθεί τον Ελιουνούσι για πιο «καθαρό» 4-2-3-1 την ώρα όμως που ο Νορβηγός δεν είναι στα καλύτερα του. Υπάρχει και ο Μανθάτης επίσης ως επιλογή.

Δύσκολα από εκεί και πέρα θα υπάρξουν εκπλήξεις στο βασικό σχήμα καθώς οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Σισοκό, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά θεωρούνται σίγουροι. Με τον Μαροκινό στόπερ να μην δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τον Μπέντο να ξέρει πως αν αποφασίσει να μη τον εμπιστευθεί θα χρειαστεί να μεταθέσει τον Ρέτσο στην άμυνα και να βάλει τον Ρομαό στον άξονα.

Πολλά τα «αν» βεβαίως, για αυτό και η προπόνηση της Τετάρτης ίσως να διαφωτίσει τα πράγματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code