ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Αρνήθηκε 8 εκατ. ευρώ τον χρόνο ο Μήτρογλου»!

To... βάρος του Κώστα Μήτρογλου σε χρυσάφι πληρώνει η Tianjin Quanjian, αλλά ο "πιστολέρο" αρνήθηκε πρόταση 8 εκατ. ευρώ ετησίως
σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Επιμένουν οι Κινέζοι που προσφέρουν 45 εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα!
Ο Μητρογκόλ" κάνει... όργια και τη φετινή σεζόν με τους "Αετούς", συνεχίζοντας να "πυροβολάει" κατά ριπάς. Μετά το γκολ που χάρισε τη νίκη επί της Ντόρτμουντ, έβαλε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό στο διπλό επί της Μπράγκα (0-1) που έκανε όλη την Πορτογαλία να... παραμιλάει.
Τα επιτεύγματά του ωστόσο μόνο απαρατήρητα δεν περνούν ακόμη και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, καθώς οι Κινέζοι δεν είναι απλώς "ζεστοί" για την απόκτησή του, αλλά προσφέρουν κι έναν πακτωλό χρημάτων για να τον κάνουν δικό τους.
Σύμφωνα όμως με τα σημερινά πρωτοσέλιδα στην ιβηρική, ο Μήτρογλου αρνήθηκε την πρόταση της Tianjin Quanjian παρά τα 8 εκατ. ευρώ τον χρόνο που του πρόσφερε σύμφωνα με την "Α Bola" (για 7,5 εκατ. κάνει λόγο η "O Jogo"), δηλαδή σχεδόν πενταπλάσια από όσα του δίνει η Μπενφίκα!

Την ίδια στιγμή ο σύλλογος της Κίνας εμφανίζεται διατεθειμένος να καλύψει τη ρήτρα ύψους 45 εκατ. ευρώ που έχει ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού με τους "Αετούς", με τον πορτογαλικό Τύπο να σημειώνει ότι οι Κινέζοι που έχουν στείλει ανθρώπους τους στην ιβηρική, θα επιμείνουν και τις επόμενες ημέρες για να κάνουν το μεγάλο deal. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code