ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συνεχίζει με Μοράις μέχρι... νεοτέρας η ΑΕΚ

Το στραβοπάτημα απέναντι στον Παναιτωλικό, που ήρθε να προστεθεί σ' αυτό απέναντι στον ΠΑΣ πριν τα Χριστούγεννα και που είναι το τέταρτο στο ΟΑΚΑ με προπονητή τον Ζοζέ Μοράις, ήταν λογικό να φέρει προβληματισμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ενώ το γεγονός πως η ομάδα δεν δείχνει να παρουσιάζει αισθητή αγωνιστική βελτίωση, ήρθε να ενισχύσει αυτόν τον προβληματισμό. Όμως οι συνθήκες, τουλάχιστον προς τον παρόν, δεν ευνοούν, για περισσότερους από έναν λόγους, ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα προπονητή στην ΑΕΚ.

Και εκείνο που έβγαινε από υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ, ακόμα και το βράδυ της Πέμπτης, είναι πως "συνεχίζουμε με τον Μοράις". Προφανώς η φράση "μέχρι νεοτέρας", προστίθεται εκ των πραγμάτων στην θέση της ΑΕΚ.

Διότι είναι δεδομένο πως κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από τα έργα και τις ημέρες του Πορτογάλου τεχνικού. Ωστόσο την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι αδύνατον να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Πολύ περισσότερο αν αυτές οι αποφάσεις, αφορούν εξελίξεις.

Από την άλλη μεριά, ουδείς, ούτε καν από την ΑΕΚ, μπορεί να προβλέψει τι πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον. Δηλαδή μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για παράδειγμα. Προς το παρόν όμως, μέχρι τουλάχιστον και το παιχνίδι του Σαββάτου (7/1), η ΑΕΚ πορεύεται με Μοράις στον πάγκο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code