ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπάρκας: «Δεν υπάρχει ταβάνι στην ΑΕΚ»

Σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ΑΕΚ πρέπει να παλεύει πάντα για το καλύτερο, όπως δήλωσε ο Βασίλης Μπάρκας που δικαιολόγησε την γκρίνια που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών της «Ένωσης».


Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Βασίλης Μπάρκας στην εφημερίδα «Real News»

Για το πρωτάθλημα: «Έχει χαθεί έδαφος, όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν και δεν γίνεται να μην πιστεύεις πάντα στο καλύτερο όταν είσαι στην ΑΕΚ. Εννοείται πως η δουλειά συνεχίζεται ακόμη πιο σκληρή και επίμονη μέχρι το τέλος».

Για τον εφικτό στόχο της ΑΕΚ: «Στην ΑΕΚ ταβάνι δεν υπάρχει, όλα είναι ανοιχτά και κάθε μεγάλος στόχος πρέπει να είναι -και είναι- στόχος μας. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και στο τέλος θα δούμε πόσο ψηλά φτάσαμε».

Για τις άδειες εξέδρες και αν είναι δικαιολογημένη η γκρίνια του κόσμου: «Κατά μία άποψη, ναι, γιατί δεν είμαστε εκεί που μπορούμε και πρέπει να είμαστε. Όμως δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ενώ ρόλο συχνά παίζουν και η ατυχία με την κακή ψυχολογία. Συνειδητοποιούμε, ωστόσο, πως δεν πρέπει να σταματήσουμε, πως πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τον αγώνα μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Φυσικά και δεν μας αρέσει, όμως πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να φέρουμε ξανά τον κόσμο δίπλα μας».

Για το κομμάτι στο οποίο θέλει δουλειά: «Όλοι έχουμε μείον -και προφανώς δεν αποτελώ εξαίρεση. Νομίζω ότι θέλω δουλειά στο παιχνίδι με τα πόδια, αφού πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό αποτελεί σπουδαίο προτέρημα για έναν τερματοφύλακα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code