ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δοκιμασία στο νησί των Φαιάκων

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με στόχο μόνο τη νίκη αφού βρίσκεται ήδη αρκετά πίσω στην βαθμολογία και η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς διανύει καλό φεγγάρι αφού μετά την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ ήρθε και η νίκη επί του Πλατανιά.



Ο Βλάνταν Ίβιτς προσανατολίζεται σε ένα σύστημα 4-2-3-1 με έναν εκ των Πέλκα ή Μπίσεσβαρ μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης. Από την πλευρά της η Κέρκυρα έχοντας κόψει ήδη βαθμούς από Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα πάει με την ίδια λογική και τακτική ώστε να κάνει άλλη μια ζημιά.

Νωρίτερα, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 15ης η Ξάνθη δοκιμάζεται στην έδρα της Βέροιας. Οι Ακρίτες θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί των εννιά αγώνων και να παραμείνουν στην πρώτη πεντάδα. Από την άλλη η Βέροια, μετά τον βαθμό που τσίμπησε στην Τρίπολη θα προσπάθήσει να πάρει το τρίποντο εκμεταλλευόμενη την έδρα της και να βγει από την δυάδα του υποβιβασμού.

Τέλος, στο τρίτο ματς της ημέρας, ο Πλατανιάς μετά εννιά σερί ματς χωρίς νίκη περιμένει τον Ατρόμητο θέλοντας να βάλει τέλος στο αρνητικό αυτό σερί. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μπανανά. Όσον αφορά τον Ατρόμητο ψάχνει απάντηση στην ήττα από τον Παναθηναϊκό και να φύγει με το διπλό την Κρήτα για να μπει ξανά στην πεντάδα.  

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

15:00 Novasports3 Βέροια-Ξάνθη
17:15 Novasports1 Πλατανιάς-Ατρόμητος
19:30 Novasports2 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code