ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Αυστηρά μέτρα στο Κύπελλο

Κάτω από «Δρακόντεια» μέτρα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ομίλου με τους «πράσινους» για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχθούν το «τριφύλλι» το απόγευμα της επόμενης Τετάρτης (30/11) στις 19:30 στο «Γεντί Κουλέ» και την Δευτέρα (21/11) πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Στην σύσκεψη που έγινε στο γήπεδο του ΟΦΗ, το «παρών» έδωσαν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και άπαντες αποφάσισαν για την καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειες για να κυλήσουν όλα ομαλά. Η Αστυνομία έχει χαρακτηρίσει το παιχνίδι «υψηλής επικινδυνότητας» και για τον λόγο αυτό, τα μέτρα θα είναι αυστηρά.

Όπως έγινε γνωστό από τον Όμιλο, δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ κανένας δεν θα πλησιάσει το γήπεδο, αν δεν έχει εισιτήριο, ενώ θα πραγματοποιηθούν αυστηροί έλεγχοι σ’ όλες τις θύρες του γηπέδου και του χρησιμοποιηθεί το κλειστό κύκλωμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code