ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 90+3’

Ο Πανιώνιος κρατούσε τη νίκη στα χέρια του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Νέα Σμύρνη χάρη σε γκολ του Βιγιαφάνες στο 90+3’! Προηγήθηκαν με Ανσαριφάρντ (71’) οι «κυανέρυθροι» που είχαν ευκαιρίες και δοκάρι για δεύτερο τέρμα.


Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός απέναντι στον Πανιώνιο, ωστόσο το γκολ του Βιγιαφάνες στο 90+3’ επέτρεψε στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι να φύγει μ’ έναν ανέλπιστο βαθμό (1-1) από τη Νέα Σμύρνη.

Οι «πράσινοι» ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι αποκαρδιωτικοί και όχι μόνο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το «δώρο» του Ολυμπιακού αλλά έδειξαν πως η κατάσταση στην ομάδα είναι μη αναστρέψιμη. Μένει να φανεί αν η ισοπαλία είναι ικανή να κρατήσει τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο, με τις επόμενες ώρες να κρίνονται κρίσιμες όσον αφορά το μέλλον του Ιταλού.

Στα του αγώνα, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν «μουδιασμένα» στο παιχνίδι, ωστόσο μετά το πρώτο 20ο λεπτό ο Πανιώνιος πήρε τα ηνία και άρχιζε να πιέζει για να ανοίξει το σκορ. Στο 23’ ο Μασούντ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το γύρισμα στην περιοχή, όμως Μπεν και ο Μασούρας αιφνιδιάστηκαν προ κενής εστίας και δεν κατάφεραν να τη στείλουν στα δίχτυα.

Στο 29’ ο Οικονόμου δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 35’ ο Βλαχοδήμος, που πήρε τη θέση του Στιλ κάτω από τα δοκάρια, έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Οικονόμου.

Όπως και στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες δεν πατούσαν καλά στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ωστόσο λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας στον αγώνα (59’) ο Μπεργκ έχασε σημαντική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε στο 63’, με τον Μασούντ να υποχρεώνει τον Βλαχοδήμο σε πολύ δύσκολη απόκρουση.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 71’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Μασούντ βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Ανσαριφάρντ, αυτός πέρασε τον Βλαχοδήμο και έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά μετά, ο Πανιώνιος είχε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με τον Μπεν να βγαίνει τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να κρατάει το 1-0.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των «πρασίνων» χάθηκε στο 79’, με τον Γιαννιώτη να λέει «όχι» σε προσπάθεια του Λουντ στο ύψος της μικρής περιοχής. Στο 84’ οι «κυανέρυθροι» έφτασαν ξανά κοντά σε γκολ, με τον Βλαχοδήμο να στέλνει στο δοκάρι το σουτ του Ενγκόνγκ. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μέστο από το ύψος της περιοχής πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 90+1’ ο Ολαϊτάν έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, αστοχώντας με κοντινή κεφαλιά.

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε το γκολ και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1 με τον Βιγιαφάνες. Ο Μέστο έκανε τη σέντρα ο Αργεντινός κατέβασε την μπάλα και με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Γιαννιώτη, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον… ανέλπιστο βαθμό, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 15 και έπιασε την ΑΕΚ στην 3η θέση με -2 από ΠΑΣ Γιάννινα και -7 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος έχασε «χρυσή» ευκαιρία να ανέβει μόνος στην 3η θέση, μένοντας στην 5η με 14 βαθμούς.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Τασουλής, Γκιοατά, Οικονόμου, Σαββίδης (90' Αντωνιάδης), Κόρμπος, Μασούρας (70' Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (80' Ενγκόνγκ), Μασούντ, Μπεν.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής (87' Ρινάλντι), Μολέντο, Ιβανόφ (46' Ρέις), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο (73' Εμποκού), Μπεργκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code