ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάνταλος επί… δεξιά!

Κάτι αρκετά τολμηρό θα επιχειρήσει ο Ζοσέ Μοράις στο πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα.
Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Πέτρο Μάνταλο όχι ως επιτελικό μέσο, αλλά στο δεξί άκρο. Πιο κεντρικό ρόλο, όχι ακριβώς «δεκαριού», αλλά ουσιαστικά του παίκτη που θα υποστηρίζει από πίσω τον μοναδικό κλασικό φορ, Ούγκο Αλμέιδα, θα έχει ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Μοράις θεωρεί πως ο Μάνταλος μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα από τον Μπακασέτα σε ρόλο ακραίου, που έχει και στην Εθνική, ενώ ο τελευταίος θα βρει περισσότερους χώρους για να δοκιμάσει το πόδι του συνεργαζόμενος με τον Αλμέιδα, σε έναν ρόλο που του ταιριάζει περισσότερο και πλησιάζει πιο πολύ σε αυτόν που είχε πέρσι στον Πανιώνιο όπου έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, δεν υπάρχουν εκπλήξεις, αφού από τη στιγμή που ο Σιμόες δεν πονά ήταν αναμενόμενο πως θα σμίξει ξανά σε ρόλο κεντρικών χαφ με τον Γιόχανσον. Η οπισθοφυλακή δεν αλλάζει, αποτελούμενη από τους Ανέστη, Γκάλο, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιο, ενώ ο Πατίτο επιστρέφοντας από τιμωρία τριών αγωνιστικών θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code