ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στηρίζουν και πάλι τον Μανωλά οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Στο πλευρό του Στ. Μανωλά τάχθηκαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ (το είχαν πράξει και μετά δημοσιοποίηση των διαλόγων με τον Γιάννη Βρέντζο) εξαιτίας της κριτικής για τη συντριβή της Κ-20 από τον Ολυμπιακό.
Ανακοίνωση μέσω της οποίας «υψώνουν» ασπίδα προστασίας στον Στέλιο Μανωλά λόγω της σκληρής κριτικής που δέχεται ύστερα και από την ήττα με 7-0 της Κ-20 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. 

«Για μια μία ακόμα φορά θα κάνουμε έκκληση για ενότητα, για χαμηλούς τόνους και για σεβασμό στα ιστορικά κεφάλαια αυτού του συλλόγου», αναφέρεται μεταξύ άλλων. 

Υπενθυμίζεται ότι είχε βγει ανακοίνωση και μετά τη δημοσιοποίηση των διαλόγων του παλαίμαχου στόπερ με τον Γιάννη Βρέντζο και τον ρόλο που είχε στη μεταγραφή του ανιψιού, Κώστα στον Ολυμπιακό. 


Η ανακοίνωση 

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία και θλίψη τον πόλεμο που δέχεται ο Στέλιος Μανωλάς ακόμα και από μέλη της ενωσίτικης οικογένειας. Δε θα σταθούμε τόσο στην αυστηρή και άδικη κριτική που δέχθηκε ο Στέλιος για την ήττα από τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ ακόμα και του χώρου της ΑΕΚ (ενώ όλοι ήξεραν ότι στον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα μας αποτελείτο από παίκτες που ανήκαν ηλικιακά στην αμέσως χαμηλότερη κατηγορία) όσο από παλιούς παίκτες της ΑΕΚ και πρώην συμπαίκτες του που ανήκουν στην οικογένειά μας. Για μια μία ακόμα φορά θα κάνουμε έκκληση για ενότητα, για χαμηλούς τόνους και για σεβασμό στα ιστορικά κεφάλαια αυτού του συλλόγου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code