ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστροφές διεθνών στον ΠΑΟΚ

Κάθε λόγο για να χαμογελά είχε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς, αφού επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη αρκετοί διεθνείς, βλέποντας τα αποδυτήρια και πάλι γεμάτα.

Τους τα χάλασε ο καιρός στον ΠΑΟΚ, αφού η σημερινή προπόνηση διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση, ωστόσο ο Βλάνταν Ίβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να ετοιμάζει την ομάδα του για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Παναιτωλικό με περισσότερους παίκτες συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό πρόγραμμα επέστρεψαν οι Γκάρι Ροντρίγκες, Φερνάντο Βαρέλα, Εβγέν Σάκχοφ και Μάριος Σιαμπάνης, λύνοντας εν μέρει τα χέρια του Σέρβου τεχνικού.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου για την προπόνηση του ΠΑΟΚ:

Το Σάββατο έγινε Κυριακή, η αγωνιστική της πρεμιέρας παρέμεινε η τρίτη, έτσι για να υπάρχει πρωτοτυπία, αλλά το πρωτάθλημα αρχίζει. Όπως άρχισαν και οι βροχές στη Νέα Μεσημβρία.

Τα κοντομάνικα έδωσαν τη θέση τους στ’ αδιάβροχα και οι όποιες αμφιβολίες για το αν είναι αλήθεια πως όντως ξεκινά η αγωνιστική δράση στην Ελλάδα, ξεπεράστηκαν. Η προπόνηση ήταν μοιρασμένη στην κυκλοφορία της μπάλας με στόχο το γρήγορο transition game και στην τακτική σε παιχνίδι εννιά εναντίον εννιά με τέσσερις μικρές και δύο μεγάλες εστίες. Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς βρίσκονται και πάλι οι Γκάρι Ροντρίγκες , Φερνάντο Βαρέλα , Εβγέν Σάκχοφ , Μάριος Σιαμπάνης που επέστρεψαν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις και προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τετάρτη (07.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code