ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Ανακοινώνει Εμποκού ο Παναθηναϊκός»!

«Φωτιά» άναψαν οι Ιταλοί όσον αφορά τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με το Calciomercato, οι πράσινοι κάνουν δικό τους τον άλλοτε… δήμιό τους, Πολ Ζοσέ Εμποκού. Η επαφή με Στραματσόνι.



Τον Πολ Ζοσέ Εμποκού στέλνουν στον Παναθηναϊκό οι Ιταλοί. Σύμφωνα με το calciomercato, οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει με τον Κονγκολέζο επιθετικό-εξτρέμ και όπως αναφέρεται στο αποκλειστικό δημοσίευμα «εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεταγραφή», με τον παίκτη να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα!

Πρόκειται για τον 24χρονο Αφρικανό άσο, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια έχει παίξει ισάριθμες φορές δανεικός σε Κάλιαρι και Κιέβο Βερόνα (20 συμμετοχές χωρίς γκολ), ενώ το 2014 είχε βρει δίχτυα στη Λεωφόρο (με εκπληκτικό γκολ) στην «καταδικαστική» ήττα της ελληνικής ομάδας με 1-2 που την έστειλε στα πλέι οφ του Europa League και της έφραξε το δρόμο προς τ’ αστέρια.



Αξίζει να σημειωθεί πως παλιότερα ο Εμποκού είχε «ακουστεί» ξανά για το τριφύλλι, δίχως να προχωρήσει η υπόθεσή του. Όπως επιβεβαιώνεται, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει όντως έρθει σε επαφή με τον Κονγκολέζο άσο και οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, δίχως όμως να μιλάμε για οριστική συμφωνία, όπως γράφουν στην Ιταλία... Ένα «θέμα» είναι το κασέ του ποδοσφαιριστή, αφού έχει υψηλό συμβόλαιο, ωστόσο δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του για να ντυθεί στα πράσινα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code