ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δυστυχώς δεν ΠΑΣ ...

Το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε απόψε στο Περιστέρι, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να έχει πάντως επιτελέσει το καθήκον του έχοντας περάσει ένα γύρο, πριν αποκλειστεί με δύο ήττες από την Αλκμάαρ.


Μετά το 0-1 στην Ολλανδία η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχασε κι απόψε, με 2-1 στο Περιστέρι, από την ποιοτικότερη και σαφώς πιο έτοιμη αντίπαλό του, παρότι έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι.
Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά στο Περιστέρι και θέλησε να αιφνιδιάσει την Αλκμάαρ, κάτι που πέτυχε μόλις στο 9ο λεπτό με την κεφαλιά του Κόντε, ύστερα από σέντρα του Ναδάλες.
Αντί όμως να εκμεταλλευτούν το momentum του αγώνα, οι παίκτες της ελληνικής ομάδας οπισθοχώρησαν, έδωσαν χώρο στους Ολλανδούς και δεν άργησαν να το πληρώσουν.
Στο 29΄ ο Σόουζα ισοφάρισε σε διαρκείας και έκανε πολύ δύσκολο το έργο των γηπεδούχων, που χρειάζονταν πια τρία γκολ, ενώ στο 37΄ ο Λούκασεν διπλασίασε και έκανε την υπόθεση πρόκριση «βουνό».
Τα πάντα για την ομάδα των Ιωαννίνων τελείωσαν στο 61ο λεπτό όταν χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Στο σημείο εκείνο Μιχαήλ έπιασε την κεφαλιά εξ΄ επαφής, αλλά ο Ροσέτ έκανε εκπληκτική απόκρουση κρατώντας το 1-2, που έμεινε ως το τέλος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code