ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και Σαμπά και Εμποκού και Κουλιμπαλί την Τετάρτη

Μεγάλη… Τετάρτη για τον Παναθηναϊκό η αυριανή. Κρίστοφερ Σαμπά, Πολ Ζοσέ Εμποκού και Ουσμάν Κουλιμπαλί θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια και θα γίνουν και τυπικά τα τελευταία φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του τριφυλλιού.


Ο θηριώδης Κονγκολέζος κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελικές συζητήσεις και αύριο θα ξαναβρεθεί εκεί για να βάλει την τζίφρα του σε συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα.

Υπογραφές θα βάλει την Τετάρτη και ο Εμποκού. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία το πρώτο σκέλος των εξετάσεων, αύριο θα περάσει το δεύτερο το πρωί κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η απόκτησή του, με την μορφή δανεισμού από την Κιέβο κι ενώ ο Παναθηναϊκός διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι.

Τέλος, σε ιατρικά τεστ υποβλήθηκε και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος έδειξε «ταύρος». Ο διεθνής δεξιός μπακ από το Μάλι είναι «κλεισμένος» και αύριο θα υπογράψει εξίσου για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του από τον Πλατανιά στους πράσινους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code