ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γνωστή αυτοκτονία για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχανε τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Άγιαξ τα έβαλε όταν έπρεπε στην Τούμπα και πήρε την πρόκριση (2-1) για τα play offs του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να περάσουν το ολλανδικό εμπόδιο παρά το γεγονός ότι άγγιξαν την πρόκριση με βάση την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο. Πλήρωσαν, όμως, τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και πλέον θα συνεχίσουν στα play offs του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε τόσο φούριοζος στο παιχνίδι που σκόραρε κυριολεκτικά με το «καλησπέρα σας». Μόλις στο 4' ο Αθανασιάδης βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και με κάτι σαν κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Άγιαξ έδειχνε εγκλωβισμένος, αλλά και ζαλισμένος. Τόσο από το γρήγορο του Κλάους, όσο και από την καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας. Κι όμως οι Θεσσαλονικείς που είχαν τις ευκαιρίες να τελειώσουν την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο έχασαν τα άχαστα.

Για την ακρίβεια τα έχασε ο Αθανασιάδης. Στο 23' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σίλενσεν έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση, ενώ στο 30' δεν πλάσαρε σωστά χάνοντας ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Κόντρα στη ροή του ματς και σχεδόν με το φινάλε του ημιχρόνου ο Άγιαξ που ήταν εντελώς ακίνδυνος κέρδισε σωστό πέναλτι σε κράτημα του Λέοβατς στον Ράιντελβαλντ και ο Κλάασεν ισοφάρισε φέρνοντας παγωμάρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο επιθετικός. Ούτε όμως και ο Άγιαξ ρίσκαρε. Ο «δικέφαλος» προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Κάμπος, έδωσε χώρο στους Ολλανδούς και περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα.

Στο 76' ο ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος, καθώς σε αντεπίθεση ο Μυστακίδης σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» αύξησαν την πίεσή τους για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση, αλλά ο Άγιαξ σόκαρε την Τούμπα με σουτ του Κλάασεν στο 85' και διαμόρφωσε το 2-1.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Χαρίσης (84’ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Σάκχοφ (89’ Σάκχοφ), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες (69’ Μυστακίδης), Αθανασιάδης.

ΑΓΙΑΞ (Πίτερ Μπος): Σίλεσεν, Τετέ, Βέστερμαν, Φέλτμαν, Φίρχεφερ, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Γκούντελι, Κλάασεν, Κασιέρα, Ντόλμπεργκ (63’ Ελ-Γκάζι)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code